The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robyn

De 4 leukste Oud & Nieuw aftel-apps

Iedere jaarwisseling is het aftellen tot 12 uur in veel woonkamers vaste prik. Om precies 12 uur gaat vaak al veel vuurwerk de lucht in, terwijl jij binnen nog iedereen een gelukkig nieuwjaar staat te wensen. Balen! We hebben de 4 leukste Oud & Nieuw aftel-apps voor je op een rijtje gezet, zodat je buiten kunt aftellen en niets mist van het vuurwerk.

Tip 1: Countdown & Count Up Timer

iOS app aftelapp iPhone

Met de Countdown & Count Up Timer app zie je precies hoeveel dagen, uren, minuten en seconden je nog moet wachten tot 12 uur middernacht. Je personaliseert deze aftel-app door je eigen foto's als achtergrond te gebruiken en het lettertype en de plaats van de timer aan te passen naar jouw wensen. Deze app komt met een handige widget voor iPhone en iPad. Zo zie je in een oogopslag gelijk hoeveel dagen je nog moet wachten tot je de sterretjes tevoorschijn kan halen.

  • Prijs: gratis

Tip 2: Aftellen

iOS app aftelapp iPhone

De Aftellen app is wat simplistischer. In deze Nederlandse app voer je een titel, datum en tijd in en eventueel een plaatje voor op de achtergrond. Op het volgende scherm verschijnt de klok die de seconden, minuten, uren en dagen één voor één wegtikt. De status van de klok deel je gemakkelijk met vrienden en familie. Verwacht van deze app geen vuurwerk om 12 uur 's nachts. Zodra het ingestelde tijdstip is aangebroken, valt de klok simpelweg stil.

  • Prijs: gratis

Tip 3: Countdown!!

iOS app aftelapp iPhone

De aftel-app Countdown!! Werkt handig samen met je Apple Agenda. Zo laat je de aftelklok aftellen tot een bepaalde gebeurtenis in je agenda. Je personaliseert deze afteller met je eigen foto's, je favoriete kleuren en lettertypes. Of stel een liedje in dat speelt op de achtergrond wanneer je de app opent. ABBA's 'Happy New Year' bijvoorbeeld. De widget van deze aftel-app laat je exact zien hoeveel dagen, uren, minuten en seconden het nog duurt tot 12 uur 's nachts.

  • Prijs: gratis

Tip 4: Countdown

iOS app aftelapp iPhone

Kan je niet wachten tot de volgende jaarwisseling? Dan is aftel-app Countdown D een uitkomst voor jou. In deze app houd je bij hoeveel dagen je nog moet wachten tot het weer 31 december is. De uren krijg je pas te zien als je nog minder dan 24 uur moet wachten. Maak een Siri koppeling aan in de Countdown D app en vraag Siri vervolgens "Hoe lang nog tot Oud en Nieuw?". Siri opent de app voor je en laat je zien hoe lang je nog moet wachten.

  • Prijs: gratis


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen