The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Caitlin

Wat betekenen de verschillende AEG vaatwasser technieken?

AEG vaatwassers hebben verschillende technieken die ervoor zorgen dat je vaat nog schoner, droger en gemakkelijker in te ruimen is. Bij ProClean zorgen de 3 sproeiarmen ervoor dat al je vaat goed schoon wordt. Airdry zorgt voor een energiezuinige vaatwasser met het openen van de deur tijdens het droogproces. Dankzij Comfortlift hoef jij niet meer te bukken om de onderkorf in en uit te ruimen.

Roterende sproeiarm

AEG ProClean

Vaatwassers met ProClean hebben 3 sproeiarmen. Deze sproeiarmen draaien 2 keer zo snel rond. Door deze snelheid weerkaatst het water tegen de kuip, waardoor het ook gemakkelijk de bovenste korf bereikt. Door de 3 verschillende openingen komt het water zo bij alle hoeken en randen. Ook met een volle belading is al je vaat aan het einde van het programma schoon.

Energiezuinig drogen

AEG Airdry

Met Airdry droogt de vaatwasser de vaat met lucht van buiten de vaatwasser. Dit wordt ook wel ventilatiedroogtechniek genoemd. De vaatwasser opent de deur een klein stukje tijdens het laatste gedeelte van het programma. Hierdoor verlaat de warme lucht de binnenruimte en komt er koele lucht bij. Zo verbruikt de vaatwasser geen energie tijdens het laatste gedeelte van het droogproces.

Onderkorf met liftfunctie

AEG Comfortlift

De Comfortlift functie zorgt ervoor dat je niet hoeft te bukken om je onderste korf leeg te maken. Via het handvat in de onderste korf lift je de korf naar boven. Deze komt op dezelfde hoogte uit als de bovenste korf. Op deze manier laad je de vaatwasser gemakkelijk in en uit. Heb je de onderste korf helemaal ingeladen? Met een druk op het handvat gaat de onderkorf automatisch weer naar beneden.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.252 beoordelingen