The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Wat zijn Philips Hue Filamentlampen?

Philips Hue filamentlampen zijn smart lampen die eruitzien als ouderwetse gloeilampen. Bij deze slimme lampen zie je de 'gloeidraad' zitten. Daardoor passen ze perfect in designverlichting. De Hue filamentlampen zorgen daardoor voor meer sfeer in je huis. Doordat de lampen er in 3 designs zijn, vind je altijd een filamentlamp die bij jouw huis past. In dit artikel leggen we je precies uit wat de Hue filamentlampen zijn en wat je ermee doet.

Wat is een filamentlamp?

Hue filamentlampen line up

Een filamentlamp heeft het ontwerp van een gloeilamp van vroeger. Deze lampen zijn doorzichtig, waardoor je de gloeidraad ziet zitten. Dat geeft een vintage effect, vooral als de lamp in een fitting zonder kap zit. Filamentlampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. De normale vorm is daarbij het meest bekend. Wil je iets bijzonders in huis? Kies dan voor een grote ronde globelamp. De Edisonlamp geeft echt een ouderwets effect aan jouw verlichting.

Zorg voor sfeer met filamentlampen

Sfeer met een filamentlamp

De filamentlampen van Philips Hue zijn smart lampen. Dat betekent dat je ze bestuurt met je telefoon en slimme assistenten. Vanuit de Philips Hue app dim je de lampen naar de gewenste lichtsterkte. Zo zorg je dat de verlichting in je huis altijd de juiste sfeer heeft. In de app stel je ook scènes in. Hiermee stel je alle smart lampen in een kamer direct in. Je maakt zo bijvoorbeeld een scène voor een avondje bankhangen. Of creëer een scène voor een romantisch diner.

Direct aan de slag dankzij bluetooth

Hue filamentlamp spraakassistent

De Philips Hue filamentlampen hebben bluetooth ingebouwd. Je koppelt ze daardoor direct aan je telefoon of spraakassistent. Zo ga je direct aan de slag. Ook als dit je eerste set smart lampen is. Via bluetooth koppel je maximaal 10 lampen die je vanuit het hele huis bedient. Zo schakel je de lampen met je telefoon in als je in de hal staat. Of zet de filamentlampen in je woonkamer eenvoudig aan door een commando aan je spraakassistent te geven.

Meer mogelijkheden met een bridge

Type lamp: Startpakket | Fitting lichtbron: E27 (grote fitting) | Kleur licht: Wit
135,96 131,96
op voorraad

Heb je naast de filamentlampen van Hue al meer Philips Hue lampen in huis? Of ben je van plan om meerdere lampen te koppelen? Dan raden we je een Philips Hue Bridge aan. Hiermee koppel je namelijk tot wel 50 smart lampen in 1 huis. Daarnaast krijg je extra mogelijkheden. Zo bedien je de lampen in je huis ook via internet. Ook stel je timers in én koppel je jouw slimme lampen aan andere slimme apparaten. Een bridge is daarom onmisbaar als je een echt smart home wilt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.522 beoordelingen