The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

De beste mobiele beamer

Als je vaak onderweg bent om presentaties te geven, is een mobiele beamer iets voor jou. Door het compacte formaat en lage gewicht neem je deze beamers gemakkelijk mee. De beeldkwaliteit is meestal beperkt, maar duidelijk genoeg voor een simpele presentatie of video. Heb je geen idee welke beamer je moet kiezen? Bekijk dan mijn tips op deze pagina.

LG PH550G: toont contrastrijke beelden

1280 x 720 HD Ready | 550 ANSI lumen | Mobiel
419,-
niet meer leverbaar

Vergeleken met andere draagbare beamers heeft de LG PH550G een hoog contrast. Hiermee weet je zeker dat de kleine letters of cijfers van je presentatie duidelijk in beeld komen. Het draagbare ontwerp is 17,4 centimeter breed en weegt slechts 650 gram. Extra handig is de meegeleverde draagtas waarin je hem overal mee naartoe neemt. Is er geen stopcontact in de buurt, dan gebruik je de ingebouwde accu. Na een volledige oplaadbeurt gaat deze accu ongeveer 2,5 uur mee.

Specificaties

Iets voor jou door: de duidelijke weergave van kleine letters of cijfers
Scherpte: gemiddeld door de HD Ready resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: nee
Afstand tot de muur voor 2 meter brede projectie: 2,4 meter

Nebula Apollo: zo klein als een blik frisdrank

854 x 480 WVGA | 200 ANSI lumen | Mobiel
399,-
tijdelijk uitverkocht

De Anker Nebula Apollo heeft een ingebouwde accu en is zo klein als een blik frisdrank. Stop hem in je tas en neem hem mee naar kantoor of het huis van je vrienden. Een volledig opgeladen accu levert ongeveer 4 uur kijkplezier. Als je YouTube of Netflix video's wilt bekijken, verbind je de beamer via wifi met internet. Met hetzelfde gemak stream je beelden van je smartphone naar de beamer. Op deze manier heb je geen kabels nodig om een filmpje of presentatie te tonen.

Specificaties

Iets voor jou door: het compacte formaat en de ingebouwde accu
Scherpte: laag door de WVGA resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: nee
Afstand tot de muur voor 2 meter brede projectie: 2,6 meter

Nebula Capsule 2: betere beeldkwaliteit dan de Apollo

1280 x 720 HD Ready | 200 ANSI lumen | Mobiel
599,-
tijdelijk uitverkocht

De Nebula Capsule 2 is net zo klein als de Apollo, maar levert een iets betere beeldkwaliteit. Dit komt doordat deze beamer de HD Ready resolutie ondersteunt. Hierdoor heeft hij meer pixels om het beeld op te bouwen dan de Apollo, die de WVGA resolutie ondersteunt. Kleine details komen daardoor scherper in beeld. Daarnaast geeft de beamer een sterker contrast weer, zodat je een duidelijker verschil ziet tussen donkere en lichte beelden. Dit zorgt voor een extra realistische beeldkwaliteit.

Specificaties

Iets voor jou door: het compacte formaat, de ingebouwde accu en de redelijke beeldkwaliteit
Scherpte: gemiddeld door de HD Ready resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: nee
Afstand tot de muur voor 2 meter brede projectie: 2,6 meter

Alle mobiele beamers

Deze beamers hebben een compact formaat en laag gewicht. Je neemt ze daardoor eenvoudig mee in een tas of rugzak.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.122 beoordelingen