Geschreven door Laurence

De beste mobiele beamer

Als je vaak onderweg bent om presentaties te geven, is een mobiele beamer iets voor jou. Door het compacte formaat en lage gewicht neem je deze beamers gemakkelijk mee. De beeldkwaliteit is meestal beperkt, maar duidelijk genoeg voor een simpele presentatie of video. Heb je geen idee welke beamer je moet kiezen? Bekijk dan mijn tips op deze pagina.

LG PH550G: toont contrastrijke beelden

Vergeleken met andere draagbare beamers heeft de LG PH550G een hoog contrast. Hiermee weet je zeker dat de kleine letters of cijfers van je presentatie duidelijk in beeld komen. Het draagbare ontwerp is 17,4 centimeter breed en weegt slechts 650 gram. Extra handig is de meegeleverde draagtas waarin je hem overal mee naartoe neemt. Is er geen stopcontact in de buurt, dan gebruik je de ingebouwde accu. Na een volledige oplaadbeurt gaat deze accu ongeveer 2,5 uur mee.

Specificaties

Iets voor jou door: de duidelijke weergave van kleine letters of cijfers
Scherpte: gemiddeld door de HD Ready resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: nee
Afstand tot de muur voor 2 meter brede projectie: 2,4 meter

Vivitek Qumi Q3 Plus: streamt beelden van je smartphone

Met de Vivitek Qumi Q3 Plus heb je geen laptop nodig om een presentatie of video te tonen. Je verbindt deze beamer via wifi met je smartphone of tablet. Op deze manier stream je de beelden van je telefoon naar het grote scherm. Doordat de mini beamer slechts 460 gram weegt, neem je hem gemakkelijk mee in een tas of koffer. Het is niet erg als er geen stopcontact aanwezig is, want de ingebouwde accu gaat 2 uur mee.

Specificaties

Iets voor jou door: de wifi ontvanger waarmee je beelden draadloos naar de beamer streamt
Scherpte: gemiddeld door de HD Ready resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: nee
Afstand tot de muur voor 2 meter brede projectie: 3,32 meter

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 37.875 beoordelingen