The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over beamers

Let tijdens de keuze van je beamer op het doel van gebruik en de verschillende specificaties van een projector. Denk aan de lichtopbrengst, resolutie of projectieverhouding. Met deze adviesartikelen geven we uitleg over de belangrijkste eigenschappen en helpen we je met het aansluiten van de projector.

Hoofdeigenschappen

Belangrijke beamereigenschappen

Beamers hebben een heleboel specificaties, zoals lichtopbrengst, resolutie en projectieverhouding. Wij zetten de belangrijkste eigenschappen voor je op een rijtje en leggen ze uit.

Gebruikssituaties

Verschillende gebruikssituaties

Van sport kijken tot presenteren in grote zalen: afhankelijk van je wensen hebben wij een beamer die bij jou past. Lees hier wat je moet weten over jouw gebruikssituatie.

Accessoires

Films kijken op je beamer

Ben je op zoek naar accessoires voor je beamer? Wij geven je hier een overzicht van alle accessoires en leggen je uit wat je nodig hebt om films en video's af te spelen met je beamer.

Beamer plaatsen

beamer plaatsen

Een beamer plaatsen kan even lastig zijn, omdat veel factoren invloed hebben op de projectie. Ook beschikken sommige beamers over handige functies, waarmee je de vorm of positie van het beeld aanpast.

Specialisten reviews

Wil je meer weten over een specifieke beamer? Onze specialisten testen de belangrijkste eigenschappen, zoals de beeldkwaliteit, instellingen en de aansluit- en plaatsingsmogelijkheden, van verschillende soorten beamers.

Hulp na aankoop

Hulp na aankoop

Je nieuwe beamer is binnen. De eerste keer dat je een beamer aansluit, is misschien lastig. We helpen je graag tijdens deze installatie en delen handige tips waarmee je extra plezier uit je beamer haalt.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 13.810 beoordelingen