The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

De beste beamer voor je thuisbioscoop

Je tovert je woonkamer gemakkelijk om tot een persoonlijke bioscoop. De benodigdheden bestaan uit een comfortabele stoel, een zak popcorn en een geschikte beamer. Het kiezen van de ideale projector kan veel tijd kosten. De reden hiervoor is dat je op diverse specificaties moet letten, zoals de resolutie en contrastverhouding. Om je keuze eenvoudiger te maken, hebben we 3 aanraders uitgelicht.

Optoma HD146X: ook overdag een goede beeldkwaliteit

EK-deal
Full hd | 3.600 ANSI lumen | Vergaderruimtes, klaslokalen
Adviesprijs 549,- 469,-
op voorraad

Met de Optoma HD146X bekijk je films en series in full hd resolutie. Deze resolutie zorgt ervoor dat je alle details, zoals kleine wimperhaartjes, goed ziet. Je sluit jouw laptop of Blu-ray speler via de hdmi ingang aan, waarmee je vervolgens jouw favoriete films opent en op de muur projecteert. Door de lichtopbrengst van 3600 lumen geeft de HD146X genoeg licht af om beelden ook overdag een filmmarathon te houden.

Specificaties

Iets voor jou door: goede projecties in verlichte kamers
Scherpte: details zijn zichtbaar door de full hd resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: ja
Afstand tot de muur voor 2 meter brede projectie: 2,94 meter

BenQ W2700: haarscherpe 4K beelden

Zwijmel jij het liefste weg tijdens de film bij de ogen van je lievelingsacteur of actrice? Dan komen de gedetailleerde projecties van de BenQ W2700 goed van pas. Deze beamer heeft een 4K resolutie, waardoor zelfs de stipjes in de pupillen van de toneelspeler zichtbaar zijn. De HDR ondersteuning en de 30.000:1 contrastverhouding zorgen voor contrast- en kleurrijke beelden. Films zet je op met de ingebouwde mediaspeler of met een laptop via de hdmi poorten.

Specificaties

Iets voor jou door: de 4K resolutie en HDR ondersteuning
Scherpte: hoog door de 4K resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: nee
Afstand tot de muur voor 2 meter brede projectie: 22,6 centimeter

Optoma UHD42: haarscherp en kleurrijk

3840 x 2160 4K UHD | 3.400 ANSI lumen | Bioscoopervaring, gaming
1.399,-
tijdelijk uitverkocht

De Optoma UHD42 tovert jouw woonkamer om tot een ware thuisbioscoop. De 4K resolutie zorgt voor haarscherpe projecties, waardoor je niks mist van de subtiele gezichtsuitdrukkingen van de acteurs en actrices. De HDR ondersteuning en 500.000:1 contrastverhouding geven een scala aan kleurtinten weer en verduidelijken het verschil tussen donkere en lichte delen. Een film zet je aan via een aangesloten laptop of Blu-ray speler op de hdmi poort. Ben jij gek op 3D? Ook dan zit je goed met de UHD42. Let er wel op dat je hiervoor een aparte 3D-bril moet aanschaffen.

Specificaties

Iets voor jou door: de haarscherpe weergave van 4K films
Scherpte: veel details door de 4K resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: ja
Afstand tot de muur voor 2 meter brede projectie: 2,42 meter

Alle thuisbioscoop beamers

Deze beamers ondersteunen minimaal de full hd resolutie en hebben een groot contrast. Je weet hiermee zeker dat je favoriete films of series realistisch in beeld komen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.612 beoordelingen