The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

Welk Philips Hue armatuur gebruik ik in welke ruimte?

Behalve losse Philips Hue smart lampen, zijn er ook Philips Hue armaturen. Dit zijn complete lampen met de verlichting ingebouwd. Je hangt deze armaturen aan het plafond of gebruikt ze als schemerlamp. Door de verschillende opties, zoals kleur en lichtsterkte, zijn de armaturen geschikt voor verschillende ruimtes. In dit artikel vertel ik je welk armatuur je in welke ruimte gebruikt.

In de woonkamer

Woonkamer

In je woonkamer wil je de verlichting aanpassen aan het moment van de dag. Kies voor fel wit licht als je aan het gefocust bezig bent. Bijvoorbeeld lezen of knutselen bent met je kind. Kies warm wit licht voor het diner en dim dit vervolgens als je tv kijkt. Om de juiste sfeer te creëren in je woonkamer, pas je ook de kleur aan. Je kiest daarom voor Philips Hue spotjes, een Hue plafondlamp of tafellamp met White & Colour.

In de keuken

Keuken

Tijdens het koken heb je vooral behoefte aan praktisch wit licht. Zo zie je goed waar je mee bezig bent. Dat is ook handig als je opruimt of afwast. Je kiest daarom voor Philips Hue White armaturen. Eet je ook in de keuken? Dan wil je ook warm wit licht kunnen kiezen. Hiervoor kies je White Ambiance armaturen. Plaats in de keuken bijvoorbeeld Hue inbouwspotjes of standaard spots. Met een Hue led strip verlicht je ook de keukenkastjes.

In de slaapkamer

Slaapkamer

Met een zacht en warm wit licht val je sneller in slaap. Fit wakker worden doe je dan weer met fel wit licht. Met Philips Hue White Ambiance armaturen kies je de tint wit licht. Deze zijn daarom erg geschikt voor de slaapkamer. Kies bijvoorbeeld een Philips Hue tafellamp voor op je nachtkastje. Of bevestig een Philips Hue wandlamp boven je bed.

In de tuin

Tuin

Wil je smart lampen in de tuin? Dan kies je voor Philips Hue buitenverlichting. Verlicht bijvoorbeeld je terras in een zelfgekozen kleur met een White & Colour buitenlantaarn. Zo kies je ook buiten een kleur die past bij je stemming. Bij de achterdeur of poort kies je voor praktische verlichting. Bijvoorbeeld een White wandlamp. Dankzij het felle witte licht van deze lampen mis je het sleutelgat nooit meer. Combineer de buitenverlichting met een sensor om het licht automatisch in te schakelen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.232 beoordelingen