The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Uhro

Wifi versterken in een vrijstaand huis

Woon je in een groot huis van meer dan 130 vierkante meter en heb je niet overal goed draadloos internet? Er zijn verschillende opties om wifi in een groot huis uit te breiden. Bijvoorbeeld als je boven geen wifi hebt. Zo krijg je wifi door het hele huis.

Ik wil wifi op een plek waar ik nu nog geen draadloos signaal heb

Extra wifi punt

Wil je draadloos internetten op een plek waar je nu totaal geen ontvangst hebt? Bijvoorbeeld wifi op zolder of draadloos internet in de bijkeuken? Met Multiroom wifi zet je een draadloos netwerk op met dekking overal wifi in je huis. Op deze manier heb je 1 wifi netwerk in het hele huis. Een Multiroom wifi systeem bestaat uit meerdere stations die draadloos met elkaar verbonden zijn. Zo hoef je geen kabels te trekken.

Voor een gemiddelde eengezinswoning raden wij 3 stations aan. Voor een grote woning raden wij 4 stations of meer aan.

Ik wil mijn huidige wifi signaal versterken

Wifi in de tuin

Werkt je huidige router of modem prima, maar wil je het signaal versterken? Zodat je bijvoorbeeld ook wifi in de tuin hebt of heb je boven geen wifi? Breid dan je huidige router uit. Bij sommige modellen kan dat met behulp van een speciale uitbreiding. Bijvoorbeeld met een repeater van Netgear Nighthawk of met Asus AiMesh. Deze apparaten maken een draadloze verbinding met je huidige router, waardoor je 1 netwerk in huis krijgt.

Ik wil mijn huidige router vervangen

Nieuwe router

Heb je met je huidige router niet overal wifi in huis? Dan kun je denk aan een wifi router met groot bereik, zoals Multiroom wifi met mesh. Deze sets bestaan uit 3 of 4 stations, die je verspreid door je huis plaatst. Zo creëer je een wifi netwerk met 1 naam in een groot huis. Doordat de stations draadloos met elkaar in verbinding staan blijf je een goed signaal houden. Zelfs als je met je smartphone door het huis wandelt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.854 beoordelingen