The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Registreren voor het Asus Reliability programma

Je staat op het punt om je nieuwe Asus laptop te registreren voor het Asus Reliability programma. Met dit betrouwbaarheidsprogramma van Asus krijg je gegarandeerd je geld terug bij een technisch mankement in het eerste jaar. Het product wordt daarnaast ook onder garantie kosteloos gerepareerd door het Asus service center. Je hebt dan je geld terug en een werkend product. Volg onderstaande 3 stappen om in aanmerking te komen voor een terugbetaling via het Asus Reliability programma.

1. Registratie

Binnen 15 dagen na aankoop registreer je de Asus laptop via asusreliability.com. De aankoopdatum geldt hierbij als dag 1. Je uploadt je Coolblue factuur om de aankoopdatum te bewijzen en in aanmerking te komen voor dit programma. De in aanmerking komende producten zijn alle nieuwe notebooks van het Asus merk (inclusief converteerbare laptops, 2-in-1-laptops en chromebooks). Het registreren van je product is mogelijk tot en met 30 december 2019.

2. Terugbetaling

Treedt er een technisch mankement op? Ga dan naar de technische ondersteuningswebsite van ASUS (www.asus.com/nl/rma). Op deze website meld je mankementen en plan je een reparatie in. Is de reparatie voltooid? Surf dan naar de Asus Reliability website (www.asusreliability.com) om de terugbetaling van de aankoopprijs te claimen.

3. Claim

Is je Asus product binnen 8 en 365 dagen na de aankoopdatum gerepareerd vanwege een technisch mankement? Vraag dan binnen 30 dagen na reparatie een volledige terugbetaling van de aankoopprijs aan via de Asus Reliabilty website. Je moet hiervoor het reparatiebewijs en het rapport van het reparatiecentrum uploaden. Binnen 30 dagen nadat je aanvraag is goedgekeurd, wordt je via een bankoverschrijving terugbetaald.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen