The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Gesponsord artikel

Alles over Belkin

Belkin maakt al meer dan 30 jaar handige producten die ervoor zorgen dat je jouw elektronische apparaten optimaal gebruikt. Naast dat Belkin producten van hoge kwaliteit maakt zorgen ze dat de producten er stijlvol uitzien. Van oplaadkabels en docking stations tot aan autohouders; Belkin heeft het product dat jij zoekt.

Thuisladers

Belkin snapt het belang van een goede thuislader. Zonder lader zou je tenslotte je mobiele apparaat niet kunnen gebruiken. Belkin maakt adapters met hoge laadsnelheden. Zo laad jij je toestel nog snel even op voordat je op pad gaat. Daarnaast zijn de producten van Belkin veilig. Zo is er bescherming ingebouwd tegen kortsluiting, verbranding en een elektrische schok. Ook besteden ze aandacht aan het design. Zo valt je oplader niet uit de toon met het design van je smartphone of laptop.

Powerbanks

Dankzij de powerbanks van Belkin laat jij je oplader met een gerust hart thuis. Je laadt je telefoon of tablet meerdere keren volledig op. De powerbanks hebben meerdere usb poorten zodat je niet alleen je eigen toestel oplaadt, maar ook die van een vriend of vriendin. Daarnaast zorgt de strakke vormgeving dat de powerbank niet uit de toon valt bij je smartphone of tablet.

Draadloos opladen

Je smartphone met Qi ondersteuning wil je op de meest stijlvolle manier opladen. Dat doe je met een draadloze lader. 's Avonds heb je geen gedoe meer met een kabel in je telefoon priegelen. Leg je toestel op het laadstation en hij laadt op. Alle mobiele apparaten met Qi ondersteuning gebruik je op alle draadloze laders van Belkin. Zo zijn er modellen die snelladen voor Apple ondersteunen (7,5W vermogen) en modellen die snelladen voor Android ondersteunen (9/10W vermogen).

Kabels

Data overzetten en je toestel opladen; een goede kabel is onmisbaar. Belkin maakt kabels van hoge kwaliteit. Je wil tenslotte niet dat je kabel na een paar weken slecht verbinding maakt. Deze laadt dan langzamer op of zelfs helemaal niet meer. De Lightning kabels van Belkin zijn Apple Certified en werken ze dus altijd met jouw Apple iPhone of iPad. Zoek je een korte kabel of juist een extra lange, een usb c of Lightning? Bij Belkin vind je de kabel waar jij naar op zoek bent.

Autohouder

Neem je telefoon veilig mee op pad in de auto met een autohouder. Op deze manier zit je telefoon stevig vast, en sluit je gemakkelijk de oplader aan. Zo blijft je smartphone gedurende de autorit opgeladen en zit deze op een vaste plek. Gebruik je telefoon om te navigeren of gemakkelijk nummers te wisselen in je afspeellijst. Met de universele autohouders van Belkin geef jij je telefoon een vast plekje in de auto en ga je veilig op weg.

Docking stations

Wanneer je op meerdere schermen werkt is een docking station onmisbaar. Je wilt tenslotte niet elke dag op je werkplek alle kabels in je laptop steken. Dit is tijdrovend en soms heeft je laptop niet eens genoeg aansluitingen voor 2 schermen en randapparatuur als toetsenbord, muis en speakers. Dit probleem los je op met een Belkin dock. Deze docks zien er niet alleen stijlvol uit maar zorgen ook nog eens dat je al je randapparatuur met maar één kabel aan je laptop verbindt.

Usb hubs

Heb jij ook een hekel aan ongeorganiseerde kabels op je werkplek? Of heb je te weinig aansluitingen op je laptop voor al je apparaten? Met een usb hub van Belkin verhelp je deze problemen. Sluit tegelijkertijd je telefoon, tablet en andere randapparatuur aan op deze hub en al je kabels lopen dan netjes naar één punt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.309 beoordelingen