The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Dyson Cyclone V10 steelstofzuigers

Om gelijk met de woorden van oprichter James Dyson te beginnen: "De Dyson Cyclone V10 is zo krachtig, dat we zijn gestopt met het ontwikkelen van stofzuigers met snoer." Maar, wat maakt deze serie steelstofzuigers zo bijzonder? En is het echt een vervanging voor je reguliere stofzuiger? Ik zocht het voor je uit.

V10 motor en cyclonen

Het volledig rechte ontwerp voelt alsof je een krachtig wapen of Star Wars Lightsaber vasthoudt. Naast dit machtige uiterlijk heeft het ontwerp ook een functie. Doordat de zuigkracht op deze manier geen obstakels tegenkomt, behoudt de krachtige V10 motor door 2000 omwentelingen per minuut alle zuigkracht. Hierdoor evenaart een steelstofzuiger voor het eerst de zuigkracht van een reguliere stofzuiger. De 14 cyclonen zorgen ervoor dat deze zuigkracht hoog blijft, zelfs als het stofreservoir vol raakt.

Accuduur en zuigstanden

Vergeleken met zijn voorgangers, gaat de accu van de Cyclone V10 een stuk langer mee. Tot wel 45 - 60 minuten in de laagste stand. Deze laagste stand is 1 van de 3 standen op de steelstofzuiger. De hoogste stand is de turbostand, welke je alleen nodig hebt als je vloerkleden of laagpolige tapijten stofzuigt. De middelste stand is goed voor grote stofwolken of meer hardnekkig vuil, zoals dierenharen. Met 1 accu stofzuig je dus het hele huis schoon en doordat je niet vast zit aan een snoer neem je 'm gelijk even mee naar buiten om de auto uit te zuigen.

Stofreservoir

Over het stofreservoir gesproken, deze is groter dan alle Dyson voorgangers. Met 40% meer inhoud is het minder vaak nodig het reservoir te legen. Is het dan toch echt vol? Dan leeg je 'm eenvoudig boven de prullenbak. Door het rechte ontwerp kom je niet in aanraking met het stof en leeg je het reservoir zonder vieze handen te krijgen.

Verschillende modellen V10

Geschikt voor harde vloeren, houten vloeren en laagpolig tapijt | 45 - 60 minuten stofzuigen | 87 decibel geluid
499,-
op voorraad

Binnen de V10 serie zijn er verschillende modellen: Motorhead, Fluffy en Absolute. De Motorhead gebruik je door de krachtige, elektrisch aangedreven borstel vooral op harde vloeren en tapijt. Deze heeft verder de minste extra accessoires. De Fluffy heeft speciale zachte borstels voor harde, kwetsbare vloeren van hout én beschikt verschillende kleine opzetstukken. De Absolute is de meest uitgebreide steelstofzuiger van deze serie. Met borstels voor alle vloersoorten en alle accessoires heb je voor elke stofzuigklus het juiste opzetstuk in huis.

Conclusie

De Dyson Cyclone V10 steelstofzuiger is met recht een revolutionaire stofzuiger te noemen. Zet Dyson hier een nieuwe trend op het gebied van stofzuigen? Misschien zien we over een aantal jaar geen enkele reguliere stofzuiger meer op de markt en stofzuigen we allemaal draadloos. We kunnen dit niet voorspellen, maar met deze V10 steelstofzuiger zijn we al een heel eind op weg. Ben je enthousiast geworden? Bekijk welke van de 3 Dyson Cyclone V10 modellen het beste bij jou past.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.308 beoordelingen