The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Gesponsord artikel

Alles over Dyson klimaatbeheersing

We zijn bekend met de vervuilde buitenlucht in grote steden, maar hoe is de kwaliteit in jouw huis? Om te helpen de luchtkwaliteit in huis zo gezond mogelijk te maken, heeft Dyson verschillende producten ontwikkeld. Denk daarbij aan een luchtbevochtiger om de luchtvochtigheid op peil te krijgen een luchtreiniger om stofdeeltjes en ziektekiemen uit de lucht te halen.

Waarom is een goede luchtkwaliteit belangrijk?

In huis spelen, slapen, eten en wonen we een groot gedeelte van ons leven. Dat we af en toe moeten ventileren is bekend, maar hoe is de luchtkwaliteit in huis nu echt? Als deze niet optimaal is kan dit zelfs bijdragen aan het ontwikkelen van schimmels, geïrriteerde luchtwegen of bestaande allergieën worden er erger van. Gelukkig zijn er verschillende apparaten ontwikkeld om je te helpen de luchtkwaliteit op peil te houden.

Luchtreinigers, ventilatoren en luchtbevochtigers

Dyson luchtreinigers

Met een Dyson luchtreiniger haal je stofdeeltjes, gassen, bacteriën en pollen uit de lucht. Heb je bijvoorbeeld last van allergieën of hooikoorts? Dan biedt een luchtreiniger uitkomst bij het verlichten van jeukende ogen en een kriebelende neus. Naast het reinigen van de lucht, gebruik je de Dyson Pure Cool ook als ventilator. De Dyson Pure Hot+Cool gebruik je als verwarmingsventilator.

Dyson ventilatoren

Vind je een airco iets te veel van het goede? Kies dan voor een ventilator om tijdens de warme zomerdagen een verkoelend briesje te creëren. De ventilatoren van Dyson hebben geen ventilatorbladen. Handig, want zo heb je geen kans dat je jezelf bezeert. Hierdoor zijn ze ook veiliger voor kinderen en huisdieren dan ventilatoren met ventilatorbladen. Dyson heeft 2 soorten ventilatoren; de Dyson Cool voor de warme zomerdagen en de Dyson Hot+Cool waarmee je ook ruimtes verwarmt.

Dyson luchtbevochtiger

Dyson luchtbevochtigers

Een te lage luchtvochtigheid in huis brengt vervelende kwaaltjes met zich mee. Zo krijg je bijvoorbeeld last van een droge mond of huid en heb je kans op prikkende ogen. Als de lucht in huis erg droog is, heb je kans dat je houten meubels scheuren. Een luchtbevochtiger helpt je om de luchtvochtigheid in huis weer op peil te krijgen. De luchtbevochtigers van Dyson gebruik je op 2 manieren; tijdens de wintermaanden als luchtbevochtiger en als ventilator tijdens de zomermaanden.

Dyson luchtreinigers vergelijken

Ben je van plan om een Dyson luchtreiniger te kopen, maar weet je nog niet welk model je nodig hebt? In dit artikel leggen we je uit welke luchtreiniger het beste bij jouw situatie past.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 13.956 beoordelingen