The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Gesponsord artikel

Alles over Sony tv's

Met een Sony Bravia tv ben je niet alleen verzekerd van een hoge beeldkwaliteit, je hebt ook je favoriete content binnen handbereik. Verschillende technieken als Triluminos en Motionflow verbeteren je kijkervaring. Hierdoor worden je favoriete films of series scherp en vloeiend weergegeven. Lees op deze pagina alles over de verschillende functies en kies de tv die bij je past.

OLED

Sony OLED

Een OLED paneel heeft geen backlight, maar pixels die individueel oplichten. Hierdoor ontstaat er een groter contrast tussen kleurtinten en is zwart beeld écht zwart. Tijdens een scène die zich in de schaduw of nacht afspeelt, zie je elk detail. Het grote kleurbereik zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van HDR beelden. Niet alleen een schaduw, maar ook een felle lichtinval ziet er realistisch uit. Het scherm maakt geluid door trillingen te produceren, terwijl de standaard een geïntegreerde subwoofer heeft.

Android tv

Sony Android

De Sony smart tv's zijn uitgerust met het Android besturingssysteem. In een overzichtelijk hoofdmenu vind je live tv, apps of websites. Op deze manier schakel je snel tussen een YouTube video en je favoriete Netflix serie. Dankzij de geïntegreerde Chromecast functie stream je video's, games of apps van je smartphone of tablet naar het scherm. Dat is handig als je jouw content, zoals je vakantiefoto's op een groot formaat wilt zien.

Triluminos

Sony Triluminos

Voor een hoogwaardige beeldkwaliteit kies je een Sony tv met een Triluminos scherm. Deze panelen zijn speciaal gemaakt voor de weergave van rode, groene en blauwe kleuren. Hierdoor leveren ze een breder kleurbereik dan een standaard LED tv. Simpel gezegd werkt een Triluminos tv met een grotere doos kleurpotloden. Zet je favoriete film of serie op en geniet van realistische beelden waarbij elke nuance tot leven komt. Door de nauwkeurige kleurreproductie worden ook huidtinten natuurgetrouw weergegeven.

Motionflow

Sony Motionflow

Elke beeld bestaat uit een beperkt aantal frames per seconde. Als er een snelle beweging op het scherm getoond wordt, kan het beeld hierdoor schokkerig worden. Om dit effect te voorkomen, beschikken Sony Bravia tv's over de Motionflow techniek. De ruimte tussen de frames wordt opgevuld met nieuwe frames, zodat beelden extra vloeiend worden. Daarbij zorgen LED Backlight Control en Image Blur Reduction voor extra scherpte en zuiverheid.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.328 beoordelingen