The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Gesponsord artikel

Alles over Vogel's muurbeugels

Met een Vogel's muurbeugel bespaar je niet alleen ruimte in je interieur, je haalt ook meer plezier uit je tv. Hang de tv zo plat mogelijk tegen de muur of stem hem met een kantel- of draaibare beugel af op je kijkpositie. Op deze manier creëer je de beste kijkbeleving in elke ruimte, van je woon- of slaapkamer tot je keuken.

Vogel's 6 redenen om een Vogel's beugel te kopen:

Vogel's
  1. De producten zijn van een hoge kwaliteit.
  2. De montage en het gebruik zijn erg eenvoudig.
  3. Je spullen blijven beschermd.
  4. Er is een beugel voor elk type gebruikssituatie.
  5. De beugels sluiten aan op het ontwerp van je tv.
  6. Vogel's is onderscheiden met diverse awards.

Speciaal gemaakt voor OLED tv's

Vogel's OLED beugels

Vogel’s heeft speciale beugels ontwikkeld waarmee je de dunne OLED tv’s optimaal beschermt. Zo hebben de NEXT beugels een stootbeveiliging. De beugels kunnen niet kantelen, aangezien je mogelijk schade veroorzaakt wanneer je een OLED tv naar beneden trekt. Elke draaibare beugel is zeer aanrakingsgevoelig. Op deze manier zet je weinig druk op het scherm wanneer je hem jouw kant op draait. Voor het meeste gebruiksgemak kies je een gemotoriseerde muurbeugel. Deze beugel draait automatisch naar je ingestelde positie. Nadat je klaar bent met tv kijken, keert hij met hetzelfde gemak weer terug.

The Quality Signature

Vogel's

Elke muurbeugel van Vogel's beschikt over de volgende 5 eigenschappen: gebruiksgemak, design, innovatie, betrouwbaarheid en een eenvoudige montage. Hiermee ben je verzekerd van een hoge kwaliteit.

Gebruiksgemak

Bij Vogel's staat een comfortabele gebruikerservaring voorop. Het intuïtieve ontwerp van de beugels sluit naadloos aan op je televisie en accessoires, zonder dat je inlevert op de kwaliteit van je apparaten. Zo kun je na het ophangen van je tv nog probleemloos bij alle aansluitingen.

Design

Het design van de muurbeugels is niet alleen strak afgewerkt, maar ook gebruiksvriendelijk. Vogel's houdt tijdens het ontwerpen van de beugels rekening met je interieur en de manier waarop je jouw apparaten gebruikt. Dit zorgt voor een eenvoudige montage.

Innovatie

Vogel's zoekt altijd naar manieren waarop je nog meer plezier uit je product haalt. Zo ontwikkelt het bedrijf slimme oplossingen voor elke situatie. Denk aan een elektrische muurbeugel die automatisch naar een door jou ingestelde positie draait.

Betrouwbaarheid

Elke muurbeugel wordt uitgebreid getest en is bekroond met een TÜV certificaat. Dit betekent dat ze tot 3 keer het aangegeven gewicht van de tv kunnen dragen. Dankzij de hoge betrouwbaarheid krijg je een levenslange garantie op bijna elk product.

Eenvoudige montage

Bij elke beugel ontvang je bevestigingsmaterialen en een gebruiksvriendelijke handleiding. Met de video's op Vogel's YouTube kanaal krijg je extra hulp bij de montage. Heb je een beugel uit de WALL serie, download dan de handige installatie app. Als je er toch niet uitkomt, staat Vogel's advies- en ondersteuningsteam voor je klaar.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen