The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Verzekering afsluiten

Terug naar de klantenservice

We bieden verschillende Zekerheidspakketten aan, met een looptijd van minimaal 1 tot maximaal 5 jaar. De zekerheidspakketten verschillen in de producten die gedekt worden (mobiele apparaten of niet). Ook zit er verschil tussen zekerheidspakketten met of zonder diefstaldekking.

Zekerheidspakketten voor alle producten, inclusief mobiele apparaten zoals laptops, tablets, smartphones en slimme horloges:

Zekerheidspakket voor alle apparatuur, behalve voor mobiele apparaten:

Lees altijd de polisvoorwaarden van de verzekering die je kiest. Dan weet je precies waar je aan toe bent.


Wil je jouw nieuwe aanwinst verzekeren? Coolblue biedt samen met ERGO Zekerheidspakketten aan met verschillende looptijden en dekkingen. Ben je benieuwd welke verzekeringen je kunt afsluiten in combinatie met je product? Bekijk op de productpagina van het gewenste product welke zekerheidspakketten beschikbaar zijn. In je winkelmandje kun je één van de Zekerheidspakketten kiezen. Een zekerheidspakket koop je altijd tegelijk met het product dat je wilt verzekeren. Na aankoop kun je geen zekerheidspakket meer afsluiten.


Op elke productpagina vind je wat de verzekeringsopties zijn voor dat specifieke product, met de bijbehorende looptijd, dekking en prijs. Let op: de dekking verschilt per product, afhankelijk van welke verzekering je kiest. Lees altijd de voorwaarden van de verzekering die je kiest. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Zekerheidspakketten voor alle apparatuur, inclusief mobiele apparaten zoals laptops, tablets, smartphones en slimme horloges:

Zekerheidspakket voor alle apparatuur, behalve voor mobiele apparaten:© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.711 beoordelingen