View Coolblue in English? Yes| No

Coolblue's Keuze lichaamsmassage

De beste voor jou volgens onze klanten en specialisten.

Onze keuze voor een rugmassage
  • Massage type: Acupressuur massage, Shiatsu massage, Vibratie massage
  • Meerdere massageprogramma's: Ja
  • Individueel aanpasbare massagezones: Ja
149,-

Morgen in huis

Een uitgebreide massage zonder masseur? De Medisana MC 825 masseert net als andere apparaten je boven- en onderrug, zitvlak en bovenbenen. Bijzonder is dat hij ook je taille masseert door middel van massagekussens aan de zijkant. Zo krijgt heel je rug een goede beurt. Ook bepaal je zelf het intensiteitsniveau. Dankzij deze eigenschappen is de Medisana MC 825 Coolblue's Keuze voor een rugmassage.
Onze keuze voor een nekmassage
  • Massage type: Klopmassage
  • Meerdere massageprogramma's: Ja
  • Stoelmodel: Nee
49,95

Morgen in huis

Een uitgebreide nekmassage precies zoals jij hem lekker vindt? Dan is de Medisana MNT jouw nekmassage apparaat. Waar andere apparaten maar 2 programma's en 3 intensiteitsniveaus hebben, heeft deze maar liefst 3 programma's en 5 intensiteitsniveaus. Zo stel je hem helemaal in naar jouw wensen. Omdat de Medisana MNT deze eigenschappen heeft, is het Coolblue's Keuze voor een nekmassage.
Onze keuze voor een voetmassage
Het Beurer FM60 voetmassage apparaat is erg gebruiksvriendelijk. Het ledlampje geeft namelijk duidelijk aan in welke stand hij staat. Voor elke voet zijn er 9 massagekoppen die een ontspannende shiatsu massage nabootsen. De snelheid en warmtefunctie bedien je daarbij gewoon met je tenen. Doordat de Beurer FM60 deze eigenschappen bezit, is dit Coolblue's Keuze voor een goede voetmassage.
Onze keuze voor een compact massagekussen
  • Massage type: Shiatsu massage
  • Meerdere massageprogramma's: Ja
  • Stoelmodel: Nee
67,95

Morgen in huis

Op zoek naar een compact massagekussen? Kies dan voor de Beurer MG147. Deze heeft 2 programma's waarbij je zelf de massage richting instelt. Zo is de massage bij gebruik op rug, nek of benen telkens anders. Andere compacte massagekussens in deze prijsklasse hebben deze optie niet. Daarom is de Beurer MG147 Coolblue's Keuze voor een compact massagekussen.
Onze keuze voor een handmassage apparaat
Op zoek naar een massage apparaat waarmee je specifieke pijnlijke plekken masseert? Bij de Beurer MG70 ontkoppel je, in tegenstelling tot andere apparaten, het handvat. Zo masseer je met de compacte kop je armen en benen en voor moeilijk bereikbare plekken, zoals je rug, houd je het handvat erop. Vanwege deze mogelijkheid is de Beurer MG70 Coolblue's Keuze voor een handmassage apparaat.

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 33.329 beoordelingen