The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Solar Team Eindhoven

Coolblue helpt het Solar Team Eindhoven bij het bouwen van een rijdend huis op zonne-energie. Op deze pagina lees je alles over deze zonnige samenwerking.

Solar Team Eindhoven

Sterk straaltje samenwerking.
Coolblue helpt het Solar Team Eindhoven bij het bouwen van een rijdend huis op zonne-energie. Op deze pagina lees je alles over deze zonnige samenwerking.

Over deze samenwerking

Bij Coolblue helpen we klanten minder energie te verbruiken. Ook bieden we ze zonnepanelen, laadpalen en Coolblue Energie aan. We zijn ontzettend trots dat we nu het Solar Team Eindhoven verder op weg kunnen helpen. Het studententeam bouwt dit jaar een rijdend huis om iedereen te laten zien dat je kan leven en rijden op zonne-energie. Daar zien wij ook toekomst in. Daarom past deze samenwerking helemaal in ons straatje.

Over het Solar Team Eindhoven en hun Stella Vita

Het Solar Team Eindhoven is een studenteninitiatief van de Technische Universiteit Eindhoven. De afgelopen 4 edities won dit team het wereldkampioenschap voor zonne-auto’s. Het 22-koppige studententeam ontwikkelt auto's die door het gebruik van zonnepanelen geen energie verbruiken, maar juist opleveren. Dit jaar bouwt het Solar Team Eindhoven aan ’s werelds eerste rijdende huis op zonne-energie genaamd Stella Vita. Stella Vita is een Self-sustaining House On Wheels. Dit betekent dat de zonnepanelen op dit rijdende huis op wielen genoeg energie opwekken om te rijden, douchen, een laptop op te laden en koffie te zetten.

Wat we doen

Coolblue Energie

Coolblue Energie levert stroom van Nederlandse zonnepanelen en windmolens en CO2-gecompenseerd gas. En we helpen je minder energie te verbruiken door je korting te geven op enegiebesparende producten. Dat maakt Coolblue Energie groen en goedkoop. Ook minder verbruiken? Stap dan nu over.

Coolblue Zonnepanelen

We adviseren je over het beste zonnedak voor jou. Onze eigen specialisten komen het zonnedak zelf bij je installeren wanneer het jou uit komt. Na de installatie heb je direct inzicht in je energieopbrengst. En staan we voor je klaar met onze btw-teruggave service en 25 jaar garantie.

Coolblue Laadpalen

We adviseren je over de beste laadpaal voor jou en komen hem zelf bij je thuis installeren. Zo heb je een laadplek voor de deur en ga je altijd opgeladen van huis. En met de Coolblue Laadpas laad je jouw auto ook onderweg zorgeloos op. Wel zo handig!

Volg het Solar Team Eindhoven

Meer weten over de activiteiten van Solar Team Eindhoven? Ga naar hun website en blijf op de hoogte.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,1 / 10 14259- 14.259 beoordelingen