The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Uhro

5 redenen om een slimme deurbel te kopen

Met een slimme deurbel weet je altijd wie er voor je deur staat. Je communiceert via de smartphone met degene die aanbelt en laat deze zo zelfs binnen. Een slimme bel dient daarnaast als bewakingscamera. In dit artikel behandel ik de 5 belangrijkste redenen om een slimme deurbel te kopen.

1) Zie altijd wie er voor je deur staat

Een slimme deurbel heeft een ingebouwde camera. Daardoor weet je altijd wie er voor jouw deur staat. Ook als je in de tuin aan het werk bent of in je studeerkamer zit. Een slimme deurbel met app verzendt de videobeelden over internet. Daardoor kun je op je telefoon zien wie er aanbelt als je niet thuis bent. Zo weet je altijd wie er voor je deur heeft gestaan. Ook na een dag werken of een week vakantie.

2) Communiceer op afstand met iemand die aanbelt

Communiceer met iemand die aanbelt

Belt er iemand aan terwijl je niet thuis bent? Dan krijg je een melding op je smartphone. Via de app van je slimme deurbel voer je een gesprek met iedereen die aanbelt. Zo vertel je een pakketbezorger bij welke buur hij het pakje het beste kan afleveren. Ben je te laat voor een afspraak, maar staat je visite al voor de deur? Dan vertel je dankzij je slimme deurbel eenvoudig hoe laat je er wél bent.

3) Koppel de bel met je slimme deurslot

Slim deurslot

Combineer jouw slimme deurbel met een slim deurslot en je laat bekenden altijd binnen. Je laat een vriend die onverwachts voor de deur staat dus niet in de kou staan. Maak een tijdelijke toegangscode voor je deurslot aan en verstuur deze via een app-bericht. Of open de deur direct op afstand. Bijvoorbeeld als je partner zijn of haar telefoon vergeten is. Je hebt namelijk geen ouderwetse sleutel meer nodig bij een slim deurslot.

4) Bewaak je voortuin of oprit

Bewakingscamera

Een slimme deurbel doet ook dienst als bewakingscamera. Stel de ingebouwde camera bijvoorbeeld zo in dat deze opneemt bij bewegingen. Zo komt niemand meer ongemerkt je voortuin in. Ook niet als ze helemaal niet op de deurbel drukken. Dat geeft een veilig gevoel. Je bekijkt de opgenomen beelden later terug via de app van je deurbel. Daarnaast kijk je live mee met wat er nu bij je huis gebeurt.

5) Je hoort de bel overal in huis

Hoor de bel overal

Hoor je de deurbel nooit als je aan de andere kant van het huis bent? Met een slimme deurbel mis je nooit meer iemand die aanbelt. Er rinkelt namelijk niet alleen een bel, je krijgt ook een melding op je telefoon. Zo weet je altijd wanneer er iemand voor de deur staat. Ook als je op zolder aan het klussen bent met de radio hard aan. Je breidt je slimme deurbel daarnaast eenvoudig uit met een extra gong.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.212 beoordelingen