The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Siebe

Acer stuurprogramma's updaten

Een stuurprogramma zorgt ervoor dat onderdelen in je Acer laptop (zoals een webcam) en programma's goed blijven draaien. Het is belangrijk om stuurprogramma's regelmatig bij te werken, zodat je altijd de laatste versie hebt. Daarmee blijft jouw laptop langer goed werken. In dit artikel leg ik je uit hoe je de stuurprogramma's van je Acer laptop updatet.

1. Start Acer Care Center

Start het Acer Care Center.

Open het Windows start menu en typ 'Acer Care Center'. Als het goed is verschijnt Acer Care Center in de programmalijst. Start het programma door er op te klikken.

2. Ga naar het update menu

Ga naar het update menu.

Zodra het Acer Care Center gestart is, zie je een aantal knoppen. Klik op de knop 'Updaten'.

3. Controleren op updates

Controlleer op updates.

Op het volgende scherm klik je op 'Controleren op updates'. Wacht tot het proces voltooid is. Heb je geen stuurprogramma's die een update nodig hebben? Mooi! Dan kun je Acer Care Center afsluiten en ben je klaar. Zijn er stuurprogramma's die een update nodig hebben? Klik dan op 'Alles updaten'.

4. Updaten en opnieuw opstarten

Wacht tot het update proces voltooid is en sluit het Acer Care Center. Start vervolgens de laptop opnieuw op. Jouw Acer laptop is nu voorzien van de laatste stuurprogramma's. Op die manier blijft de laptop langer optimaal functioneren.

5. Tot slot

Zo, jouw Acer laptop is klaar voor gebruik. Herhaal bovenstaande stappen om de zoveel tijd, om er zeker van te zijn dat je helemaal up to date bent.

Siebe
Artikel van:
Siebe Laptop specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.612 beoordelingen