The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp bij het gebruik van je Samsung tv

Met de tips op deze pagina haal je extra plezier en gebruiksgemak uit je Samsung tv. Zo leggen we uit hoe je de tv bedient, met internet verbindt en schoonmaakt. We begeleiden je door het menu, waarin je de controle neemt over alle instellingen en functies. Op deze manier pas je de beeld- en geluidsweergave volledig naar eigen wens aan.

Samsung tv instellen

Samsung instellen

Je kunt zowel de beeld- als de geluidsinstellingen van je Samsung tv tot in de details aanpassen. In deze artikelen leggen we stap voor stap uit hoe je dit eenvoudig doet. Zo creëer je de kijk- en luisterbeleving die het beste bij je wensen of kijksituatie past.

Gamen op je Samsung tv

Samsung functies

Wanneer je optimaal op je Samsung tv wilt gamen, activeer je de spelmodus, ofwel Game Mode. Hiermee verklein je de vertraging tussen je controller en het scherm, zodat het spel sneller op je commando's reageert.

Samsung tv bedienen

Samsung bedienen

Veel Samsung tv's worden geleverd met een One Remote. Dit is een compacte afstandsbediening met weinig knoppen. Je schakelt hiermee gemakkelijk tussen je instellingen, apps en aangesloten bronnen.

Internet en smart tv

Samsung smart hub

Met een Samsung smart tv krijg je toegang tot websites, apps en videodiensten als YouTube. In het menu, de Samsung Smart Hub, komen alle functies overzichtelijk samen. Voordat je hiermee aan de slag kunt, moet je de tv nog wel even met internet verbinden.

Samsung tv resetten

Samsung tv resetten

Er zijn verschillende redenen om je Samsung tv te resetten. Zo ga je de televisie misschien verkopen en wil je zeker weten dat er geen persoonlijke informatie op het toestel staat. In dit artikel lees je hoe je de tv naar de fabrieksinstellingen reset.

Overige hulp na aankoop

Samsung hulp na aankoop

Naast specifiek advies voor Samsung geven we ook algemene tips voor een optimaal tv gebruik. Denk aan de beste manieren voor het ophangen, aansluiten en schoonmaken van de televisie.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 21.893 beoordelingen