The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een tv

Je hebt een nieuwe televisie gekocht. Tijd om al je apparaten aan te sluiten en in te stellen. Maar waar moet je beginnen? Op deze pagina leggen we uit hoe je jouw televisie uitpakt, aansluit, instelt en monteert.

Uitpakken

Tv uitpakken

Je wilt je nieuwe tv natuurlijk niet beschadigen tijdens het uitpakken. Onze specialisten leggen uit hoe je dit het beste doet.

Ophangen

Tv ophangen met muurbeugel

Het ophangen van een muurbeugel hoeft niet moeilijk te zijn, maar vergt wel het juiste materiaal en wat tijd. Zorg dus voor een goede voorbereiding en een vriend of vriendin die af en toe kan helpen tillen.

Instellen

Tv instellen

Met de juiste instellingen haal je een betere beeldkwaliteit of meer gebruiksgemak uit je tv. Onze specialist begeleidt je door elke stap.

Problemen oplossen

Tv problemen oplossen

Lopen er strepen over je scherm of zie je helemaal geen beeld? Haal rustig adem en lees deze artikelen. Hierin geven we handige tips waarmee je de problemen mogelijk oplost.

Overige tips

Tv tips

Kies de juiste ingang. De meeste televisies selecteren bij het opstarten automatisch de antenne ingang. Gebruik de Input of Source knop op je afstandsbediening om bijvoorbeeld een HDMI ingang te selecteren.

Gebruik een nieuwe hdmi kabel als je videosignaal stoort. Doordat de laatste videosignalen zoals 4K veel data in beslag nemen, is de kans groot dat een oudere hdmi kabel niet genoeg bandbreedte heeft.

Hulp bij het gebruik van je Samsung tv

Hulp bij het gebruik van je Samsung tv

Heb je een Samsung tv gekocht? Met deze artikelen helpen we je met het instellen en bedienen van de televisie. Ook leggen we uit hoe je de tv met internet verbindt en hoe je het smart menu instelt.

Hulp bij het gebruik van je LG tv

Hulp bij het gebruik van je LG tv

Met de adviezen op de pagina haal je nog meer plezier en gebruiksgemak uit je nieuwe LG tv. Zo helpen we je met het aanpassen van de beeld- en geluidsweergave en het instellen van je apps.

Hulp bij het gebruik van je Philips tv

Hulp bij Philips tv

Hulp bij het gebruik van je Sony tv

Hulp bij Sony tv

Verbindt je Sony tv niet met internet, zijn de smart functies traag of ondervind je problemen met andere instellingen? Voer dan een soft reset uit of reset de tv volledig naar fabrieksinstellingen. In deze artikelen lees je hoe je dit doet.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.132 beoordelingen