The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Joost

Alles over Brabantia prullenbakken

Brabantia prullenbakken staan bekend om het design, gemak en de goede kwaliteit. De afvalbakken zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Daarnaast kies je uit verschillende vormen, groottes en indelingen. Lees hier alles over Brabantia prullenbakken, zodat jij de juiste prullenbak voor jou kiest.

Pedal en Touch Bins

Brabantia Pedal Bins

Pedal Bins

De Pedal Bins van Brabantia open je met je voet. Handig, want zo heb je jouw handen vrij én krijg je geen vieze vingerafdrukken op de deksel. De pedaalemmers zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. De ronde modellen zijn smal, zodat ze gemakkelijk in een kleine ruimte passen. Het voordeel van de rechthoekige modellen is dat je ze in een hoek of tegen de muur plaatst.

Brabantia Touch Bins

Touch Bins

De Brabantia Touch Bins open je met je hand door op de deksel te tikken. Om vingerafdrukken te voorkomen, hebben alle touch bins een kunststof deksel. Sommige prullenbakken hebben daarbij een vingerafdruk coating op de hele bak, zodat deze ook schoon blijft bij bijvoorbeeld het verplaatsen. Je hebt Touch Bins in een ronde vorm en in een rechthoekige vorm. Daarnaast zijn ze er in verschillende maten, zodat je voor elke ruimte de juiste prullenbak vindt.

Sort & Go en Het kleinste kamertje

Brabantia Sort & Go

Sort & Go

De Sort & Go prullenbakken zijn compact van formaat en gemakkelijk te verplaatsen. Zo leeg je 'm snel en eenvoudig en gebruik je de prullenbak op verschillende plekken. Handig als luieremmer of GFT-bakje bijvoorbeeld. Je hebt deze prullenbakken in verschillende kleuren en maten, zodat je degene kiest die bij jouw afvalstroom past. De Sort & Go prullenbakken zijn ook te bevestigen aan de muur of in jouw keukenkastje.

Toilet prullenbak

Het kleinste kamertje

Brabantia heeft verschillende prullenbakken die geschikt zijn voor het kleinste kamertje. Deze prullenbakken hebben allemaal een inhoud van 3 tot 5 liter, zodat ze weinig ruimte in beslag nemen. De prullenbakken zijn rond van vorm. Je hebt deze prullenbakken met een voetpedaal en met een touch deksel.

Brabantia Bo prullenbakken

Brabantia Bo

De Brabantia Bo prullenbakken hebben een rechthoekig, strak design. Hierdoor plaats je ze gemakkelijk tegen de muur of in een hoek. De prullenbak is er in verschillende uitvoeringen. Zo kies je tussen 1 of 2 binnenvakken. Meerdere vakken zijn handig wanneer jij je afval wilt scheiden. Bij alle Bo prullenbakken krijg je 10 jaar garantie van Brabantia. Brabantia wil alle ontwerpen 100% circulair maken. Zo helpen de prullenbakken niet alleen bij het scheiden van afval, maar is 'ie ook aardig duurzaam van zichzelf.

Verschillende soorten en kleuren

Bo pedaalemmer

Bo pedaalemmer

De Bo pedaalemmer open je met je voet. Zo blijft de deksel schoon en heb jij jouw handen vrij. Handig, wanneer je bijvoorbeeld een stoffer-en-blik leegt of veel afval tegelijk weggooit.

Bo Touch Bin

Bo Touch Bin

De Bo Touch Bin open je met je hand door zacht op de deksel te drukken. Om vieze vingerafdrukken te voorkomen, hebben sommige modellen een Fingerprintproof coating.

Brabantia Bo

Trendkleuren

Naast dat de Bo prullenbakken een strak design hebben qua vorm, gaan de kleuren ook met de trends mee. Fijn, want zo kies jij een prullenbak die mooi bij jouw interieur past.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.791 beoordelingen