The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Alles over soundbars testen in onze winkels

Ben je van plan een soundbar te kopen en wil je de bar graag eerst zelf testen? Dat kan in een van onze winkels in Amsterdam, Tilburg en Den Haag. Je vindt hier luisterruimtes waar je het geluid van de soundbars zelf test. Naast het geluid, ervaar je ook meteen de werkelijke grootte, de aansluitmogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van de soundbar. In onze andere winkels in Eindhoven, Groningen, Utrecht, Antwerpen, Lochristi en Zaventem kun je de soundbars niet testen, maar kunnen wij je natuurlijk wel voorzien van advies over soundbars.

Informatie over onze winkels

Specialist Coolblue winkel

Advies van onze specialisten

Onze soundbar specialisten in de winkels helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jou. Ze beantwoorden je vragen over soundbars en bijpassende accessoires.

Luisterruimte winkel

Soundbars testen in de winkel

Je vindt onze soundbars in de winkels in Den Haag, Tilburg en Amsterdam. Hier kun je zelf de producten testen en onze soundbars testen.

In onze andere winkels in Arnhem, Haarlem, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Utrecht Centraal Station, Antwerpen, Gent en Zaventem kunnen wij je natuurlijk wel voorzien van advies over soundbars.

Hier moet je op letten voor je soundbars gaat testen in onze winkels

Soundbar aansluiten

Plek en aansluitingen

Een keuze maken is niet altijd makkelijk. Daarom is het handig om vooraf aan je bezoek jezelf wat vragen te stellen. Op deze manier weet je beter waar je op moet letten tijdens je keuze voor een soundbar.

  • Bedenk vooraf waar je de soundbar wilt plaatsen in huis. Meet deze vrije ruimte op, zodat je weet hoe groot de soundbar maximaal kan zijn.
  • Bekijk voor je de winkel bezoekt welke aansluitingen jouw tv heeft, of maak een foto van de aansluitingen. Zo kan de winkelmedewerker jou beter helpen bij het kiezen van een soundbar.
Multiroom opstelling

Wil je een multiroom geluidsopstelling?

  • Heb je al audioapparatuur in huis? Bedenk dan vooraf of je de nieuwe soundbar op deze apparatuur aan wilt kunnen sluiten voor bijvoorbeeld een surround sound of multiroom geluidsopstelling. Een multiroom geluidsopstelling bedien je vanuit een app op je smartphone.

Meer informatie over onze winkels

Wil je meer informatie over onze winkels?

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.447 beoordelingen