The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

Hulp bij je keuze voor een soundbar

Wil je het geluid bij je televisie verbeteren? Dan is een soundbar een goede keuze voor jou. Met een soundbar creëer je eenvoudig een beter geluid bij je favoriete films, series en sport- of tv-programma's. Kies voor een bar die je voor de tv plaatst of ophangt onder de tv of kies voor een soundplate waar de tv op kan staan. Ik help je in dit artikel graag verder bij je keuze voor de beste soundbar voor jou.

Maak je keuze

Multiroom systeem

Speakers door het hele huis: multiroom

Wil je het geluid bij je televisie verbeteren? Dan is de soundbar een geschikte keuze voor jou. Maar heb je naast de soundbar nog meer speakers in huis? Dan is een multiroom soundbar de beste keuze voor jou. Via wifi verbind je multiroom soundbars met de andere speakers in huis. Je bedient al je speakers in huis dan via 1 app op je smartphone of tablet en bepaalt welke muziek in welke ruimte afspeelt.

Home cinema set in woonkamer

Speakers in de woonkamer: home cinema

Je kunt de soundbar als enkele speaker bij de televisie gebruiken of als losse speaker. Voor een optimaal geluid bij je tv breid je deze opstelling verder uit met meerdere speakers, zoals een subwoofer of surround speakers. Zo creëer je eenvoudig een home cinema geluidsopstelling.

Het geluid verder uitbreiden: subwoofer

Subwoofer in woonkamer

Wil je nog meer uit het geluid halen van je soundbar? Sluit dan een subwoofer aan op de soundbar. Zo komen geluidseffecten van je favoriete actiefilms en series nog beter tot hun recht dankzij het bas effect van de subwoofer.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.090 beoordelingen