The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aangekondigd: Apple AirPods Max

Op 8 december 2020 is Apple AirPods Max aangekondigd. Deze eerste koptelefoon van Apple in de AirPods serie heeft een over ear design en beschikt over noise cancelling. In dit artikel vertellen wij je alles over de functies van deze nieuwe koptelefoon.

Noise cancelling

Noise cancelling

Net als Apple AirPods Pro beschikt Apple AirPods Max over noise cancelling. Deze technologie dempt storende omgevingsgeluiden en ruis via een antigeluid. In de koptelefoon zitten speciale microfoons die het omgevingsgeluid meten, analyseren en verdraaien. Zo focus jij je op waar je mee bezig bent en hoor je minder van je omgeving. Dat is ideaal in het openbaar vervoer en andere drukke ruimtes.

Surround sound

Surround sound

Met Apple AirPods Max ga je helemaal op in een film of serie. Wanneer je een film of serie kijkt via Apple TV die surround sound ondersteund, komt het geluid van alle kanten. Zo klinkt een explosie groots en net echt, waardoor het lijkt alsof je in de bioscoop zit.

Zwevende hoofdband

Zwevende hoofdband

Het design van Apple AirPods Max is anders dan bij andere koptelefoons. De hoofdband is gemaakt van ventilerende mesh. Deze verdeelt het gewicht gelijkmatig over je hoofd, waardoor je minder druk voelt en het lijkt alsof deze zweeft. Dit is vooral handig bij lange luistersessies. Het frame is van roestvrij staal, wat hem een premium uiterlijk geeft.

Dubbele H1 chip

Dubbele H1 chip

De H1 chip zorgt ervoor dat de koptelefoon snel verbonden is met jouw iCloud apparaten, bespaart batterij en zorgt voor een betere geluidskwaliteit. Deze chip van Apple kennen we al van de nieuwste Beats producten en AirPods 2 en Pro. Nu zit de chip niet 1 keer, maar 2 keer in de Apple AirPods Max. Hierdoor levert de koptelefoon op ieder gebied nog betere prestaties.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen