The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Gaby

Hoe kies je een babyfoon?

Als kersverse ouder wil je alleen het allerbeste voor je kind. Ook als het gaat om een babyfoon. Je wilt een betrouwbare babyfoon zodat je op de hoogte blijft van de gebeurtenissen in de babykamer. Maar welke kies je? Het aanbod wordt steeds groter en babyfoons krijgen meer functies. Maar welke functies heb jij nodig? Wil jij je kind altijd kunnen horen én zien of geeft een basismodel je ook genoeg gemoedsrust? Onze babyfoon specialisten delen maar al te graag hun praktijkervaring om jou te helpen met je keuze voor de beste babyfoon voor jou.

Hulp bij het kiezen

Bij de keuze voor een babyfoon zijn er veel afwegingen te maken. Wil je je baby alleen horen, of wil je hem of haar ook kunnen zien? En op welke afstand wil je dit kunnen doen? Wil je de babyfoon later kunnen uitbreiden met extra zenders, mocht je jouw gezin later mogen uitbreiden?

Beeldbabyfoon of smartphone babyfoon?

Wanneer je voor een babyfoon met camerafunctie kiest, blijven er 2 totaal verschillende opties over. De ene is een beeldbabyfoon, met een beperkt bereik, maar wel een stabiele verbinding. De ander een smartphone babyfoon, waarmee je bereik onbeperkt is, maar waarbij je wel afhankelijk bent van de kwaliteit van je internetverbinding.

Kan ik mijn babyfoon uitbreiden?

Ook als je dreumes allang geen baby meer is, is een babyfoon nog verrekte handig om in huis te hebben. De kans is groot dat je hem nog gebruikt wanneer baby nummer 2 op komst is. In dat geval is het handig als je een babyfoon in je bezit hebt die je eenvoudig kunt uitbreiden met een 2e, 3e of 4e unit.

3 factoren die het bereik van je babyfoon beïnvloeden

Bij het kopen van een babyfoon is het bereik een van de meest belangrijke overwegingen om te maken. Maar is het maximale bereik wel in elke situatie van toepassing? En welke factoren in je huis hebben invloed op dit bereik?

Beste babyfoons

Ben jij altijd op zoek naar de uitblinkertjes? Neem dan eens onderstaande top 10 best verkochte babyfoons door. Wanneer je (net als wij) ook veel waarde hecht aan de mening van de Coolblue-klant, bekijk dan de babyfoons die 'uitstekend' beoordeeld zijn. Of bekijk de beste babyfoons op de 3 top 5 pagina's met de beste beeldbabyfoons, beste basis babyfoons en beste smartphone babyfoons.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.416 beoordelingen