The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Nadie

Wat bepaalt het gebruikscomfort van robotstofzuigers?

Robotstofzuigers verschillen onderling flink van elkaar. Sommige robots bevatten bijvoorbeeld handige extra's die het gebruik een stuk gemakkelijker maken. Koop je een robot met basisklasse gebruikscomfort, dan heb je zelf weinig invloed op hoe hij dit doet. Een robot met topklasse gebruikscomfort bedien je via een app of bevat gebiedsafbakening. Dit zorgt ervoor dat je meer controle hebt over wat de robot precies doet.

In het kort

Smart Bedien de robot via een app op je mobiel, thuis óf bijvoorbeeld vanaf kantoor.
Programmeerbaar Stel een schoonmaakschema in voor de rest van de week. Op de robot of via de app.
Gebiedsafbakening Bepaal zelf welke gedeelten de robot wel of juist niet stofzuigt.
Op afstand bestuurbaar Met een afstandsbediening of via de app: hierdoor is het niet nodig naast de robot te staan om 'm te bedienen.
Opvangcapaciteit De stofbak is relatief klein, maar hoe groter deze is hoe langer de robot zijn zuigkracht behoudt en hoe minder vaak jij deze moet legen.

Gebruikscomfort topklasse

Topklasse robotstofzuigers

Topklasse robotstofzuigers koop je omdat je zelf veel invloed wilt op wat en hoe de robot precies schoonmaakt, het liefst via je mobiel. Een robotstofzuiger met gebruikscomfort topklasse beschikt over minimaal 70% van de specificaties uit bovenstaande tabel. Deze robots onderscheiden zich door bediening via de app en meegeleverde gebiedsafbakening. Als je instellingen wilt wijzigen doe je dit bij topklasse robots zelfs via je mobiel vanaf je werk of in de trein.

Gebruikscomfort middenklasse

Middenklasse robotstofzuigers

De robotstofzuigers met gebruikscomfort middenklasse beschikken over minimaal 50% van de specificaties uit bovenstaande tabel. Deze robots zijn bijvoorbeeld wel programmeerbaar voor de week, zijn smart wanneer je thuis op wifi zit maar hebben geen gebiedsafbakening. Bij een middenklasse robotstofzuiger heb je zelf nog steeds redelijk veel invloed op wat en hoe de robot schoonmaakt, maar dit doe je niet via je telefoon op je werk.

Gebruikscomfort basisklasse

Basisklasse robotstofzuigers

Robotstofzuigers met gebruikscomfort basisklasse beschikken over minder dan 50% van de specificaties uit bovenstaande tabel. Deze robots zijn niet programmeerbaar, bestuur je niet via een app op je telefoon en bevatten geen gebiedsafbakening. Daarentegen zijn deze robotstofzuigers lager in prijs. Vind je het vooral belangrijk dat de robot stofzuigt en zijn vele extra's voor jou niet belangrijk, dan is basisklasse voor jou prima.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.771 beoordelingen