The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over robotstofzuigers

Robotstofzuigers zijn een handige hulp in het huishouden. Hoe geavanceerder het model is, hoe meer hij het stofzuigen van jou overneemt én hoe uitgebreider de extra's zijn. De basismodellen zorgen ervoor dat je de reguliere stofzuiger een keer per week minder nodig hebt, maar kunnen delen overslaan. De uitgebreide modellen gaan systematisch te werk en bestuur je bijvoorbeeld via een app.

Algemeen

Advies over robotstofzuigers

Wil je graag een robotstofzuiger kopen maar weet je niet wat je ervan moet verwachten? Of wil je graag weten waar je op moet letten als je een robot wilt aanschaffen? Lees dan de onderstaande artikelen even door. Zo begin je goed voorbereid aan je aankoop en weet je zeker dat je een robotstofzuiger kiest die voldoet aan jouw wensen.

Gebruikssituatie

Robotstofzuiger gebruiken

Heb je huisdieren of ben je allergisch, dan is het een goede keuze om een robotstofzuiger aan te schaffen. Maar niet alle robotstofzuigers zijn geschikt voor elke specifieke situatie. Lees de artikelen over huisdieren en allergieën goed door zodat je precies weet waar je op moet letten. Of wil je een robotstofzuiger die je bestuurt via een app op je telefoon? Lees dan het artikel over smart robotstofzuigers zodat je precies weet wat het inhoudt.

Onderhoud

Robotstofzuigers onderhouden

Een robotstofzuiger maakt gebruik van verschillende sensoren, borstels en filters om de vloer zo schoon mogelijk te houden. Dat scheelt, hierdoor hoef jij hier minder aan te doen. Wat je wel moet doen is deze sensoren, borstels en filters schoonmaken of vervangen. Zo voorkom je dat de robot zijn werk niet meer goed kan doen en bijvoorbeeld van de trap af valt. Hoe je dit doet? Dat lees je in de onderstaande artikelen.

Help!

Eerste hulp bij robotstofzuigers

Je hebt al een robotstofzuiger thuis maar hebt hier problemen mee. Zo draait hij rondjes, kan 'ie het thuisstation niet meer vinden of lukt het niet om de robot te verbinden met de app. In de onderstaande artikelen leg ik de meest voorkomende problemen uit en vertel ik wat je hier zelf eventueel aan doet.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen