The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over robotstofzuigers

Robotstofzuigers zijn een handige hulp in het huishouden. Hoe geavanceerder het model is, hoe meer hij het stofzuigen van jou overneemt én hoe uitgebreider de extra's zijn. De basismodellen zorgen ervoor dat je de reguliere stofzuiger een keer per week minder nodig hebt, maar kunnen delen overslaan. De uitgebreide modellen gaan systematisch te werk en bestuur je bijvoorbeeld via een app.

De verwachtingen

iRobot Roomba i3 robotstofzuiger

Wil je graag een robotstofzuiger kopen maar weet je niet wat je ervan moet verwachten? Of wil je graag weten waar je op moet letten als je een robot wilt aanschaffen? Lees dan de onderstaande artikelen even door. Zo begin je goed voorbereid aan je aankoop en weet je zeker dat je een robotstofzuiger kiest die voldoet aan jouw wensen.

Hoe kies je een robotstofzuiger?

Als je weet wat je van een robotstofzuiger kan verwachten, weet je ook wat je wensen zijn. In de onderstaande artikelen lees je hoe een robotstofzuiger te werk gaat en waar je op let bij het maken van je keuze. Wil je bijvoorbeeld een robotstofzuiger die je ook met je stem bedient? Kies dan voor een smart home robotstofzuiger welke je gemakkelijk koppelt met je smart home systemen zoals Google Home en Amazon Alexa.

Help!

Een robotstofzuiger maakt gebruik van verschillende sensoren, borstels en filters om de vloer zo schoon mogelijk te houden. Dat scheelt, hierdoor hoef jij hier minder aan te doen. Wat je wel moet doen is deze sensoren, borstels en filters schoonmaken of vervangen. Zo voorkom je dat de robot zijn werk niet meer goed kan doen en bijvoorbeeld van de trap af valt. Hoe je dit doet? Dat lees je in de onderstaande artikelen.