The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Google Assistent voor muziek & entertainment

Luister de nieuwste releases in de wereld van je favoriete muziek in combinatie met Google Assistent. Streamingdienten zoals Spotify, Pandora, Google Play Music en Deezer zijn compatibel met Google Assistent. Integreer de app van je muziekdienst in de app van Google Home en vraag keer op keer om jouw favoriete nummers.

Google Assistent en muziek

Muziek in alle ruimtes

Muziek in alle ruimtes

Heb je meerdere speakers in huis die met elkaar gekoppeld zijn, ook wel multi-room audio? Dan is het met Google Assistent mogelijk om in elke, individuele ruimte andere of juist dezelfde muziek op te zetten. Kies bijvoorbeeld voor fijne, jazzy sounds in de slaapkamer en top-40 nummers in de woonkamer. Zo heb je dus voor ieder wat wils. Het is natuurlijk ook mogelijk om stand alone bluetooth-speakers in verschillende ruimtes te plaatsen en deze met je stem te vertellen welk nummer er gespeeld moet worden. "Hey Google, speel in heel het huis muziek af." of "Hey Google, speel mijn jazz playlist af in de woonkamer."

Radio luisteren en podcast

Radio luisteren en podcast

Ook het luisteren van je favoriete podcast is mogelijk. Download je favoriete geluidsbestand op je smart device en roep hem op elk gewenst moment op via Google Assistent. Dat geldt ook voor het luisteren naar alle radiozenders, wereldwijd! "Hey Google, zet de amerikaanse radiozender KISS-FM op."

Gebruik Google Assistent ook als entertainer

Luister naar je favoriete boek

Luister naar je favoriete boek

"Hey Google, lees een recept voor uit het boek Jamie kookt Italië." "Hey Google, lees mij 30 minuten voor uit het boek Gespleten." Dit zijn wat voorbeelden van de mogelijkheden met je Google Assistent. Met Google Assistent en Google Home laat je je dus ook gewoon voorlezen uit al je favoriete audioboeken.

Ontdek nieuwe grappen

Ontdek nieuwe grappen

"Hey Google, vertel eens een mop." De Google Assistent schudt de grappen zo uit de mouw. Dat geldt ook voor andere topics, zoals de meest gebruikte hashtags op instagram en antwoorden op vragen over bijvoorbeeld buitenaards leven. Vraag wat je maar wilt weten en Google Assistent geeft je antwoord.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.773 beoordelingen