The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Google Assistent voor hulp in het huishouden

Google Assistent zorgt ook voor extra gemakken in het huishouden. Denk bijvoorbeeld aan het op afstand aanzetten van de kookwekker, het vullen van je boodschappenlijst en het zoeken van de lekkerste recepten. Wat er precies allemaal mogelijk is, lees je op deze pagina.

Timers & Wekkers

Timer & Wekkers

"Hey Google, zet de timer aan voor 3 minuten" en je hebt een perfect zachtgekookt eitje. Ook het snoozen van je wekker of het instellen van de tijd dat je gewekt wilt worden, behoort tot de mogelijkheden met Google Assistent. Combineer je wekker bijvoorbeeld met je favoriete ochtendhit: "Hey Google, zet mijn wekker om 7 uur in de ochtend met Let the sunshine in van The 5th Dimension".

Boodschappenlijk en to-do's

Boodschappenlijst & To-do lijst

Je trekt de koelkast open en ziet dat er nog maar een klein laagje melk in het pak zit. Voordat je vergeet dat je nieuwe melk moet komen, zit je hem direct op je boodschappenlijst: "Hey Google, zet melk op mijn boodschappenlijst". Dat geldt ook voor al je to-do's. Zeg "Hey Google" en daarna wat je vooral niet moet vergeten en de kans is groot dat je altijd een goede voorraad in huis hebt en je vergeetachtigheid afneemt.

Agenda en reminders

Agenda & Reminders

Koppel je Google-agenda aan Google Assistent en voeg eenvoudig nieuwe afspraken en reminders toe aan je agenda. "Hey Google, voeg een lunch met mijn moeder toe aan mijn agenda op zaterdag 13 oktober om 13.00 uur". Ook is het mogelijk dat Google Assistent je agenda voor de dag aan je voorleest: "Hey Google, wat staat er allemaal in mijn agenda vandaag?".

keukenhulp

Keukenhulp

Vraag om de lekkerste, gemakkelijkste of juiste leukste recepten op het net met Google Assistent: "Hey Google, zoek naar een recept voor het bakken van de lekkerste cupcakes". Ook voor inspiratie voor het diner vraag je de assistent om hulp: "Hey Google, wat zal ik vanavond maken voor het diner?".© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.831 beoordelingen