The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Waar zit Google Assistent allemaal in?

De Google Assistent software gaat verder dan alleen je smartphone, tablet en Google Home speaker. Integreer Google Assistent ook in bijvoorbeeld je auto. Wat er allemaal mogelijk is en waarin je de software van Google Assistent allemaal kunt integreren, lees je op deze pagina.

Smart home hubs, smartphones en tablets

Google Assistent en Smartphones

Smart home hubs

Met een smart home hub stuur je alle slimme apparaten in huis aan. Een hub met ingebouwde Google Assistent maakt dit nog makkelijker. Je hoeft dan alleen nog aan Google te vragen om de verwarming hoger te zetten of het licht te dimmen.

Google Assistent en Tablets

Tablet

Ook elke Android (vanaf versie 6.0) en iOS tablet is compatibel met Google Assistent. Download de app en stel elke vraag die je te binnen schiet. Start met 'Hey Google' laat al je prangende vragen beantwoorden.

Google Assistent en Smartwatches

Smartphone

Download Google Assistent op je Android en iOS smartphone en ga direct aan de slag met je spraakbesturingssysteem. 'Hey Google, Hoe zeg je hallo in het Chinees?'

Televisie, speaker en smartwatches

Google Assistent en Televisies

Televisies

Is jouw smart tv compatibel met Google Assistent, dan vind je supersnel de leukste series. Elke Android tv heeft deze functie standaard ingebouwd. Druk op de microfoon op de afstandsbediening en ga direct aan de slag.

Google Assistent en speakers

Speakers

Je favoriete nummer schiet je te binnen en je wilt hem het liefst nu direct horen. Dat kan! Zeg 'Hey Google' en de titel van het nummer en voor je het weet komt de beat direct uit de speaker.

Google Assistent en de auto

Smartwatch

Smartwatches kunnen zeker niet achterblijven. Zeg 'Hey Google' en krijg alle informatie over het weer, het laatste nieuws van de dag en zet alvast de wekker voor de volgende dag.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.831 beoordelingen