The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Sanne

Welke GoPro accessoires heb ik nodig op zomervakantie?

Heb je een GoPro HERO camera? Zorg er dan voor dat het toestel mee gaat op reis deze zomer om alle momenten vast te leggen. Wist je dat GoPro handige accessoires heeft die je beelden nóg spectaculairder en het filmen nóg eenvoudiger maken? In dit artikel lees je welke accessoires goed van pas komen tijdens je zomervakantie.

GoPro Karma Grip

GoPro Karma Grip

De Karma Grip is een gimbal die trillingen compenseert. Of je nu rent, fietst of springt, je beelden blijven stabiel en trillingvrij. Zo komt de aftermovie van je vakantie er nog professioneler uit te zien. Gebruik het bedieningspaneel op de grip om de gimbal met je camera te besturen. Met de highlights knop markeer je hoogtepunten tijdens het filmen. Tijdens het editen van je video's worden de hoogtepunten meteen zichtbaar en dat bespaart een hoop tijd.

GoPro El Grande

GoPro El Grande

De El Grande is een uitklapbare selfiestick voor de GoPro. Je kunt de stok verlengen tot een lengte van 97 centimeter. Hierdoor maak je foto's en video's vanaf een ander perspectief. Je legt met de verlengstok niet alleen jezelf, maar ook een groot deel van je omgeving vast op beeld. Door het geïntegreerde kogelgewricht laat je de camera 360 graden om zijn as draaien.

GoPro Floaty

GoPro Floaty

Tijdens een watersportactiviteit op vakantie neem je de GoPro Floaty mee. Door de Floaty aan de achterkant van je camera te bevestigen, zorg je er namelijk voor dat hij blijft drijven. Zo voorkom je dat je camera naar de bodem zinkt. Daarnaast heeft de mount een veiligheidslijn en kleefanker. Hierdoor drijft de camera niet weg. En door zijn opvallende kleur verlies je de Floaty sowieso niet uit het oog.

Super Suit

Super Suit

Als je er zeker van wilt zijn dat je GoPro al jouw extreme outdoor activiteiten overleeft, schaf je een Super Suit aan. Met deze behuizing is de camera tijdens het diepzeeduiken beschermd tot een diepte van 60 meter. Daarnaast biedt de Super Suit ultieme bescherming tegen vallen en worden krassen op de lens en het scherm voorkomen. Je beelden blijven scherp dankzij de glazen lens op de case. De Skeleton Backdoor zorgt ervoor het geluid zuiver blijft.

GoPro 3-Way

GoPro 3-Way

Met de 3-Way heb je 3 accessoires in 1. Je gebruikt hem als extensie arm (selfiestick), als tripod of als extra grip voor je camera. Met de extensie arm maak je selfies, zonder dat de stok in beeld komt. In de 3-Way zit een uitklapbare tripod, waarmee je de GoPro stabiel neerzet op een muurtje of tafel. Wanneer je de hendel loskoppelt van de arm, gebruik je het accessoire eenvoudig als stevige handgreep.

GoPro Blue Water Snorkel Filter

GoPro Blue Water Snorkel Filter

Als je de onderwaterwereld vast wilt leggen, is de Blue Water Snorkel Filter iets voor jou. Met deze filter schiet je filmbeelden met realistische kleuren in tropisch blauw of helder zoet water. Onder water krijgen je beelden al snel een blauwe waas. De roodkleurige filter zorgt ervoor dat de blauwtinten gecompenseerd worden en het geheel een realistische kleur krijgt. Je gebruikt de filter tot 10 meter diepte.

GoPro Dual Battery Charger + Battery

GoPro Dual Battery Charger + Battery

Om te voorkomen dat de je niet meer kunt filmen door een lege accu, neem je de Dual Battery Charger mee. Hiermee laad je niet 1, maar 2 accu's van je GoPro HERO tegelijkertijd op. Bij de lader wordt standaard een extra accu meegeleverd, waardoor je altijd een opgeladen reserve batterij bij je hebt. Je laadt de batterijen op met de meegeleverde usb kabel. De ledlampjes op de lader geven aan wat de status is.

GoPro The Strap

GoPro The Strap

Met The Strap bevestig je de camera aan je hand of arm. Zo maak je gemakkelijk toffe 360 graden video's van je zomerse (sport)activiteit. Er worden 2 banden meegeleverd. Het verstellen van de banden is eenvoudig, waardoor ze altijd goed vastzitten. Het is niet erg als de straps nat worden tijdens watersportactiviteiten, ze kunnen tegen waterspetters.

GoPro The Handler

GoPro The Handler

Als je graag zorgeloos je moves op de surfplank of in de kajak vastlegt, gebruik je de waterdichte grip The Handler. Deze handgrip is waterdicht tot 10 meter en biedt je meer controle en stabiliteit tijdens het filmen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je GoPro blijft drijven. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je camera naar de bodem zinkt als je hem in het water laat vallen.

GoPro Shorty

GoPro Shorty

Wil je tijdens je vakantie even snel wat uit de hand filmen? Maar wil je tegelijkertijd ook de mogelijkheid hebben om de camera neer te zetten? Dan gebruik je de GoPro Shorty. Dit is namelijk een ministatief en handgreep in 1. De handgreep is in lengte verstelbaar van 11,7 naar 22,7 centimeter. Zo maak je tijdens je reis ook leuke selfies met je GoPro. Als je de pootjes uitklapt wordt de GoPro Shorty een ministatief en film je handsfree.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.197 beoordelingen