The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jorn

Hoe bestel je een lijst voor je Samsung The Frame tv?

Een Samsung The Frame televisie maak je compleet met een lijst die past bij jouw interieur. Zo hangt je tv als een echt kunstwerk aan de muur. Wij verkopen geen lijsten voor The Frame, maar deze bestel je gelukkig wel gemakkelijk na bij Samsung. In dit artikel leggen wij je in een paar stappen uit hoe je een lijst voor je The Frame tv bestelt.

Aan de slag met een lijst bestellen

Een lijst bestellen voor je The Frame tv

Bij het bestellen van een lijst voor om je The Frame houdt je rekening met 2 eigenschappen van je tv: het inchformaat en het introductiejaar. Beide vind je in de specificaties van je tv in onze webwinkel.

Stap 1. Ga na of je aankoop meedoet aan een actie

Stap 2. Ga naar de accessoire webshop van Samsung

Stap 3. Zoek de juiste lijst uit

Stap 4. Plaats de bestelling

Stap 1: ga na of je aankoop meedoet aan een actie

Actie gratis lijst bij je The Frame tv

Samsung biedt regelmatig gratis lijsten aan bij aankoop van een Samsung The Frame televisie. Op die manier maak je meteen na aankoop kosteloos je Samsung The Frame compleet. Als er zo'n actie is, vermelden wij dit meestal op onze website. Komt jouw aankoop van een The Frame tv in aanmerking voor de actie? Dan hoef je de lijst niet apart te bestellen, maar moet je de aankoop bij Samsung registreren en een aantal documenten uploaden. Hoe je dit doet, vind je in onze actievoorwaarden of op de website van Samsung.

Stap 2: ga naar de accessoire webwinkel van Samsung

De accessoire webwinkel van Samsung

Kom je niet in aanmerking voor een gratis lijst voor je The Frame tv? Dan moet je deze zelf bestellen. Dat kan in de accessoire webwinkel van Samsung. Hier vind je bijvoorbeeld ook muurbeugels, tv standaarden en kabels.

Stap 3: zoek de juiste lijst uit

Zoek de lijst uit voor je The Frame televisie

In de webwinkel van Samsung vind je meerdere soorten lijsten voor The Frame televisies. Ga daarom goed na welk soort lijst past bij jouw televisie. 2 eigenschappen zijn hierin belangrijk: het inchformaat van je tv en het introductiejaar van je tv. De lijst voor een Samsung The Frame uit 2019 is namelijk anders dan een lijst voor een tv uit 2020.

Stap 4: plaats de bestelling

Plaats de bestelling voor een lijst voor je The Frame tv

Heb je de juiste lijst voor jouw The Frame tv gevonden? Kies dan een kleur uit die je mooi vindt en klik op 'In winkelwagen'. Klik vervolgens op 'Bestellen', vul je gegevens in en volg de stappen om de bestelling te plaatsen en te bevestigen. Samsung streeft ernaar de dag na de bestelling de lijst bij jou af te leveren. Heb je de lijst binnen? Klik deze gemakkelijk op je Samsung The Frame en geniet van je stijlvolle televisie.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.583 beoordelingen