The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Uhro

Hoe creëer je sfeer met Philips Hue lampen?

Je hebt een romantisch diner of een filmavondje en wilt de juiste sfeer in huis. Dit doe je met Philips Hue White Ambiance lampen. Je stelt deze lampen in op meerdere tinten wit licht. Zo kies je voor warmwit licht voor ontspanning of juist fel licht voor concentratie. In dit artikel leggen we uit welke lampen en accessoires je hiervoor gebruikt.

Philips Hue White Ambiance lampen

White Ambiance lampen

Philips Hue White Ambiance stel je in op meerdere tinten wit licht. Dit betekent dat de kleurtemperatuur verandert. Je kiest dus bijvoorbeeld voor een warm licht dat bijna oranje lijkt. Met dit warme licht ontspan je beter. Ook is dit ideaal voor een romantisch etentje. Moet je je juist concentreren? Dan kies je hard wit licht. Zo blijf je beter wakker.

Hue Bridge: stel scènes in

Philips Hue Bridge

Heb je een romantisch etentje of een diner met vrienden? Dan wil je niet telkens je verlichting handmatig instellen. Als je Hue lampen in combinatie met een bridge gebruikt, hoeft dit niet meer. Je stelt je licht eenmalig in. Bijvoorbeeld als vervanging van kaarslicht. Vervolgens ga je in de Hue app via 'Woning' naar de kamer waarin je diner is. Klik op het plusje en kies voor 'huidige lichtinstellingen'. De volgende keer roep je deze verlichting eenvoudig op via de app.

Dimmer: sfeer met 1 druk op de knop

Hue dimmer switch

Met een Hue draadloze dimmer schakel je scènes met 1 druk op de knop in. Dit doe je in de Philips Hue app. Koppel een kamer aan de dimmer en koppel een scène aan een van de knoppen. Zo stel je het licht in de eetkamer direct in voor een intiem diner. Kijk je vervolgens een film in de woonkamer? Dan dim je het licht via dezelfde knop.

Meer comfort met een smart home hub

Smart home hubs

Tijdens een gezellige avond wil je niet opstaan voor de juiste sfeerverlichting. Een smart home hub brengt hier uitkomst. Je koppelt je Philips Hue lampen aan je smart home hub. Vervolgens geef je spraakopdrachten aan je nieuwe assistent. Je stelt hier niets apart voor in. Via een commando stel je gemakkelijk de lampen in op een bepaalde scène. Ook dim je het licht via je smart home hub.

Filamentlampen met authentiek ontwerp

Hue filamentlampen line up

Filamentlampen stel je niet in op meerdere tinten licht. Toch zorgen deze lampen door hun uiterlijk voor sfeer in huis. Deze designlampen hebben namelijk een zichtbaar filament. Zo lijken ze op ouderwetse gloeilampen. Dat zorgt voor een authentieke sfeer. Je dimt deze lampen wel, zodat je zorgt dat het licht niet te fel is.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.822 beoordelingen