The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Uhro

Wat is Philips Hue Sync en wat kan ik ermee?

Met Hue Sync koppel je jouw slimme lampen aan je tv, computer of audiosysteem. Zo zorg je ervoor dat je verlichting de sfeer van je favoriete serie volgt. Ook game je met nog meer focus en tover je de huiskamer om tot dansvloer. In dit artikel leggen we je uit wat Hue Sync is en wat je ermee kunt.

Wat is Hue Sync?

Hue Sync entertainment

Met Philips Hue Sync koppel je jouw smart verlichting aan media-apparatuur. Je doet dit via de pc of de Hue Sync Box. Tijdens het gamen wordt de kleur vanzelf aangepast op de game die je speelt. Op die manier focus je je beter op het spel. Koppel de verlichting aan een serie of film. Zo word je helemaal in het verhaal gezogen. Als je Hue Sync combineert met je audio-installatie, gaan de lampen mee op de muziek. Ideaal tijdens feestjes.

Films kijken

Film kijken met Hue Sync

Kijk een film terwijl de verlichting zich automatisch aanpast aan de sfeer. Staat de hoofdpersoon in een groen weiland? Dan kleuren je lampen groen. Is er in de film helder zonlicht, dan wordt het licht van je lampen sterker. Zo word je nog meer in je favoriete film of serie getrokken. TV kijken via Hue Sync doe je het beste via de Hue Sync Box. Al is het ook mogelijk om films af te spelen op je computer.

Gamen

Gamen met Hue Sync

Speel je games met Hue Sync aan, dan zorgen de lampen voor meer focus. Alles om je heen wordt verlicht zoals in de game. De lampen worden fel oranje bij een explosie. Zit je in een donkere ruimte, dan gaat je smart verlichting bijna uit. Zo lijkt de game levensecht. De Hue Sync app op je pc volgt daarbij de kleuren op je beeldscherm. Game je liever via een console? Dan gebruik je de Hue Play Syncbox.

Gemak met de Hue Play Sync Box

Speciaal voor Philips Hue verlichting | Werkt alleen met Philips Hue bridge | 4 HDMI-aansluitingen
259,95
op voorraad

Philips Hue Sync werkt via de computer en de Hue Play Sync Box. Deze laatste is ideaal om films en series te kijken of te gamen met aangepast licht. Je verbindt met deze box namelijk je Chromecast, tv-ontvanger en spelconsole via HDMI. Vervolgens koppel je jouw Sync Box aan de tv. Zo passen jouw Hue smart lampen zich vanzelf aan aan wat er op je tv komt. Je hebt dan geen pc meer nodig.

Muziek luisteren

Feestje met Hue Sync

Met Hue Sync koppel je jouw slimme lampen ook aan de muziek. De verlichting knippert daarbij niet alleen mee op de maat. De app herkent het genre en past de verlichting hier op aan. Zo is het effect bij ieder nummer weer anders. De Hue Sync app op je computer werkt snel, waardoor je geen vertraging ziet tussen geluid en licht. De Hue Play Sync Box is hier minder geschikt voor.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.220 beoordelingen