The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Dewy

Installeer Philips Hue in 4 stappen

Smart verlichting moeilijk te installeren? Met Philips Hue niet. In 4 eenvoudige stappen installeer jij jouw Philips Hue lampen. Het enige wat je nodig hebt, is een lamp, een smartphone of tablet en een stabiel wifi-netwerk.

Installeer Philips Hue in 4 stappen

  • Voorzie je lichtbron van stroom
  • Sluit je Philips Hue Bridge aan
  • Download de app
  • Stel het licht in

1. Voorzie de Philips Hue lichtbronnen van stroom

Philips Hue lichtbron met stroom

Wanneer je weet in welke armaturen je de lichtbronnen wilt plaatsen, is het tijd de lichtbronnen van stroom te voorzien. Oftewel: de lichtbronnen in een lamp schroeven. Draai de Philips Hue lichtbron in een bestaande lamp en zorg er vervolgens voor dat je de schakelaar aanzet. Wanneer je een Philips Hue lamp hebt gekocht waar al een armatuur omheen zit, dan kan je gewoon de stekker in het stopcontact steken.

2. Sluit je Philips Hue Bridge aan

De Philips Hue Bridge is het hart van jouw smart verlichting. Voorzie de bridge met de adapter van stroom en hij start automatisch op. Met de meegeleverde netwerkkabel verbind je de bridge met je router. Wacht tot de 3 lampjes van de bridge branden en je bent klaar voor de volgende stap.

3. Download de app

Philips hue app downloaden

Met de Philips Hue app bedien je al jouw lampen. Je downloadt de app op je smartphone of tablet. Hij is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Via de app maak je verbinding met de Philips Hue bridge die op zijn beurt weer contact maakt met de lichtbronnen in jouw huis. En dat gaat allemaal automatisch. Simpel toch? Nu kun je aan de slag met jouw smart lampen.

4. Geniet van het licht

Spelen met het licht

Bedien je lampen via de Philips Hue app. Speel met het licht en creëer de sfeer die bij jou past. Verken de functies van de app of downloadt andere Hue apps en ontdek daar nieuwe mogelijkheden. Kies uit de verschillende lichtscènes of maak zelf vooraf ingestelde scènes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen