The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Dewy

Mogelijkheden van Philips Hue

Verlichting is veel meer dan alleen licht. Het is ook een manier om sfeer, beleving en veiligheid te creëren. Dit doe je met de verschillende Philips Hue lampen. Via de app bedien je alle lampen in het hele huis. Daarnaast biedt Philips Hue nog vele andere opties zoals het instellen van lichtscènes, het koppelen van licht met muziek of film en het instellen van lichttimers. Hieronder lees je meer over de verschillende voordelen van Philips Hue smart verlichting.

Creëer je eigen sfeer met Philips Hue

Philips hue sfeer

Met Philips Hue personaliseer je je verlichting in een handomdraai. Via de Hue app kies je uit alle tinten wit licht of uit 16 miljoen kleuren om je huiskamer te voorzien van het perfecte licht. Philips Hue biedt ook de mogelijkheid om lichtscènes in te stellen waarmee je de verlichting en sfeer in jouw hele huis verandert. Maak bijvoorbeeld de scène "Dineren". Met 1 druk op de knop dim je het licht naar een warme, witte tint. Zo is de sfeer meteen goed aan de eettafel.

Pas jouw verlichting aan op het moment

Philips Hue speelt in op de behoeften van het menselijk lichaam. Wakker worden gaat het best wanneer je de dag begint met koelblauw licht. Warmgeel licht daarentegen helpt je weer tot rust te komen. Met de lichtscènes van Hue schep je de juiste omgeving voor verschillende activiteiten. Lees hieronder welke scènes jouw dagelijks leven nog comfortabeler kunnen maken.

Vooraf ingestelde scènes:

Verlichting afstemmen op het moment

Energie: Zet Energize op als je wel een extra kick kunt gebruiken in de ochtend. Het heldere, levendige licht is precies wat je 's ochtends nodig hebt.

Lezen: De Reading stand geeft het ideale licht om bij te lezen. Het licht is niet te donker maar ook niet te fel. Hierdoor worden je ogen minder snel moe.

Concentreren: Je zet Concentrate aan wanneer je alert moet zijn. Dit licht is een combinatie van kleur en helderheid.

Relaxen: Het lichtrecept Relax biedt een zachte, rustgevende gloed. Zet hem aan na een drukke dag werken en je komt weer tot rust.

Synchroniseer je verlichting met film en muziek

Philips Hue en muziek

Philips Hue biedt de mogelijkheid om je lampen te koppelen met films, games en muziek voor een extra beleving. Films en games komen met Philips Hue tot leven en muziek hoor je niet alleen, je zíet het ook. Daarnaast is het mogelijk jouw Ambilight TV te koppelen met je smart lampen. Je kiest via de app zelf welke lampen in huis je integreert met je Ambilight TV. Wanneer je de televisie aanzet, beleef je in het hele huis de bijzondere ervaring van Ambilight.

Lichttimers instellen

Philips Hue helpt je ook bij het beveiligen van je huis. Wanneer je niet thuis bent, schakel je 's avonds de verlichting in zodat mensen met minder goede bedoelingen op afstand blijven. Ook is het mogelijk een lichttimer in te stellen zodat je lichten automatisch aan- en uitgaan op een bepaald tijdstip.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 13.811 beoordelingen