The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Philips hue lampen en Google Assistent

Je bent gewend om je Philips Hue lampen via de Philips Hue app op je smart device (smartphone en tablet) te bedienen. Google Assistent is een extra toevoeging op deze app. Met de Google Assistent bestuur je je smart lampen namelijk gewoon met je stem. Hoe je Philips Hue lampen aan Google Assistent koppelt en wat je er vervolgens allemaal mee kunt doen, lees je in dit artikel.

Hoe koppel ik mijn Philips Hue lampen aan Google Assistent?

Philips hue lampen aan Google Assistent koppelen
  • Download de Google Home app op je smartphone.
  • Open de app en voeg een apparaat toe bij instellingen.
  • Scroll naar beneden en kies Philips Hue.
  • Log in bij Philips Hue en integreer deze met Google Home.
  • Heb je een bridge? Dan zijn al je lampen nu gekoppeld. Werk je met Bluetooth? Herhaal deze stap dan.

Wat kan ik met mijn Philips Hue lampen en Google Assistent?

Dankzij Google Assistant bestuur je jouw Hue lampen met je stem. Zo zet je het licht ook aan als je met volle handen binnenkomt. Zit je op de bank, maar wil je het licht dimmen? Dan hoef je niet meer op te staan. Zelfs je mobiel zoeken is niet nodig. Ook een andere kleur stel je eenvoudig in met je stem. Heb je meerdere slimme apparaten in één kamer? Dan schakel je die ook in één keer in of uit.

Google Home Mini Philips Hue Starter Pack

Met de combinatie van de Google Home Mini en het Philips Hue Starter Pack bedien je de slimme lampen vanaf nu met je stem. De Google Home Mini wordt Nederlands ondersteund en voert allerlei commando's uit om je slimme lampen helemaal naar jouw wensen in te stellen. Begin je commando altijd met "Hey Google" en vervolgens wat je wilt dat de slimme lampen doen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.835 beoordelingen