The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Bob

Hoe kies je de juiste draadloze oplader voor je Samsung Galaxy S21?

Met een Samsung Galaxy S21 draadloze oplader voorkom je een wirwar aan kabels en raak je niet steeds je oplader kwijt. Kies een 15 watt lader en laad je S21 extra snel draadloos op. Of ga voor een oplader voor meerdere apparaten en laad tegelijk je Galaxy Watch en/of je oordopjes op. Hier leggen we uit waar je moet op letten.

Draadloze oplader kiezen

Elke draadloze oplader waar een smartphone op past is geschikt voor je Samsung S21, S21 Plus of S21 Ultra. Vraag jezelf bij het uitzoeken van een lader het volgende af:

  • Is snel opladen belangrijk voor je?
  • Wat voor soort draadloze lader wil je?
  • Wil je ook je Galaxy Watch opladen?

Wil je extra snel draadloos laden?

Samsung Wireless fast charger

Met een goedkope 5 watt oplader ben je zo 4 uur (voor de S21) of 5 uur (voor de S21 Ultra) kwijt met opladen. Vrijwel al onze draadloze opladers ondersteunen 9 watt draadloos snelladen voor Samsung. Daarmee laad je jouw smartphone in minder dan 3 uur op van 0 tot 100%. Opladen gaat nog sneller met een lader van Samsung zelf. Gebruik de Samsung 15 watt lader om elk toestel, ook de S21 Ultra, in net iets minder dan 2 uur op te laden. Let wel op: niet elke 15 watt lader haalt die snelheid, maar alleen de 15 watt lader van Samsung zelf.

Samsung Wireless Charger Stand 15 Watt Zwart

Draadloos snelladen voor Samsung en Apple | Met standaard | Geschikt voor 1 smartphone
64,99
op voorraad
  • Laad de S21 serie op maximale snelheid op.
  • Zet je smartphone rechtop tijdens het opladen en houd je meldingen of de tijd in de gaten.
  • Je laadt ook iPhones extra snel op, het toestel van je partner of van werk bijvoorbeeld.
  • Smartphones van andere merken laden niet extra snel op.
  • Draadloos opladen is niet zo snel als bedraad laden

Welk type oplader wil je?

Samsung S21 draadloos opladen

Alle draadloze opladers zijn geschikt voor je S21. Je hoeft niet per se een Samsung draadloze lader te hebben. In plaats daarvan kies je uit allerlei soorten opladers. Op een platte oplader ligt je smartphone uit het zicht. Op een draadloze oplader met standaard staat je S21 rechtop. Je houdt dan gemakkelijk je meldingen en de tijd in de gaten. Op een S21 draadloze oplader voor meerdere apparaten laad je tegelijk met je smartphone ook je smartwatch, je oordopjes en/of een extra smartphone op. De oplaadsnelheid verschilt per draadloze lader.

Wil je ook je Samsung Watch opladen?

Samsung S21 en Watch draadloos opladen

Met een S21 draadloze oplader voor meerdere apparaten laad je ook je Galaxy Watch en oordopjes op. Omdat de Galaxy Watch een bolle achterkant heeft, heb je voor je horloge een speciaal soort oplader nodig. Je kan je Watch niet opladen op een normale draadloze lader of een lader voor Apple smartwatches. Ga voor een dubbele S21 wireless charger als je tegelijk je smartphone en je Watch wil opladen. Op een oplader voor 3 apparaten laad je ook je oordopjes of een extra smartphone op.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.842 beoordelingen