Geschreven door Bob

Hoe kies je het juiste telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy S21?

Er zijn verschillende soorten Samsung Galaxy S21 hoesjes, met allemaal eigen voor- en nadelen. Kies een back cover en bescherm alleen de achterkant van je S21 of ga voor een book case of 2-in-1 case en bescherm ook je touchscreen. Samsung zelf maakt bijzondere hoesjes met bijvoorbeeld ingebouwde led lampjes. Hier helpen we je de juiste Samsung S21 case te kiezen.

Een Samsung Galaxy S21 hoesje kiezen

Bij het kiezen van een Samsung Galaxy S21 hoesje let je op het type hoesje en op de beschermingskwaliteit. Ga voor een type hoesje dat past bij hoe jij je Samsung S21 gebruikt. Doe dat aan de hand van deze vragen:

  • Wil je jouw scherm vrijhouden of juist bedekken?
  • Heb je een stevig hoesje met valbescherming nodig?
  • Wil je snel en eenvoudig wisselen tussen 2 soorten hoesjes?
  • Zoek je naar een bijzonder hoesje met doorzichtige voorflap of ingebouwde led lampjes?

Let op: deze hoesjes zijn voor de Samsung Galaxy S21. De Samsung S21 Plus en S21 Ultra zijn een stuk groter, dus daar zijn andere hoesjes voor. Je vindt daar wel dezelfde merken en typen hoesjes als bij de S21.

Back cover: bescherming voor de achterkant

Samsung Galaxy S21 gsm back cover Spigen

Met een Samsung S21 back cover bedek je de achterkant van je toestel, maar laat je het scherm vrij. Je ziet dus snel de tijd of je meldingen. Back covers van Azuri en Samsung zijn meestal licht, klein en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ze bieden redelijke bescherming. Een leren back cover van DBramante of Samsung ziet er luxe uit en gaat lang mee. Een stevige back cover van bijvoorbeeld GEAR4, Otterbox of Tech21 biedt de beste bescherming. Deze hoesjes beschermen je toestel ook tegen valschade.

Book cases: flap over je scherm

S21 gsm hoesje met pasjesvak

Book cases klap je open en dicht, net als een boek. Dichtgeklapt beschermt een Samsung S21 book case het scherm van je toestel. Zo voorkom je krassen. Een een book case heeft vaak ruimte voor pasjes en je gebruikt het hoesje als standaard om je toestel rechtop te zetten. Een kunstleren book case van bijvoorbeeld Azuri slijt sneller dan een hoesje van echt leer. Leren hoesjes van DBramante of Otterbox blijven langer mooi en zijn steviger. Samsung book cases hebben extra functies, zoals ingebouwde led lampjes.

Originele Samsung hoesjes

Originele Samsung S21 gsm hoes

Originele Samsung hoesjes zijn de hoesjes die Samsung zelf maakt. Daar zitten standaard back covers tussen, maar ook bijzondere hoesjes die je niet bij andere merken vindt. De Led View Cover heeft led lampjes die oplichten als iemand belt en die de tijd aangeven. Ook de Clear View Cover hoef je niet open te klappen als je wilt kijken hoe laat het is. Op dit deels doorzichtige hoesje zie je naast de tijd ook de batterijstatus en of je meldingen hebt. Samsung hoesjes bieden redelijke bescherming.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen