The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

Problemen met je bedrade toetsenbord oplossen

Niets is vervelender dan een toetsenbord dat niet precies doet wat jij wil. Zo kan het dat hij vertraagd reageert, of zelfs helemaal niets meer doet. In dit artikel lees je hoe je problemen met je bedrade toetsenbord zelf oplost.

Probeer een andere usb poort

Usb 3.0 poort

Misschien werkt de usb poort van je laptop, pc, docking station of usb hub niet goed. Heb je het toetsenbord in een usb hub of docking station zitten? Probeer je toetsenbord eens direct aan te sluiten op je computer. Werkt het nog steeds niet? Stop de usb aansluiting eens in een usb 3.0 poort (meestal blauw van kleur). Het kan namelijk zijn dat het toetsenbord alleen optimaal werkt wanneer het is aangesloten op een usb 3.0 poort.

Sluit het toetsenbord aan op een andere computer

Andere computer aansluiten

Om na te gaan of het probleem bij je toetsenbord of bij je computer ligt, sluit je het toetsenbord aan op een andere computer. Geeft het toetsenbord nu hetzelfde probleem? Dan weet je dat het in ieder geval niet aan je computer ligt.

Koppel andere apparaten los

Koppel apparaten los

Het kan zijn dat er zo veel apparaten in de computer of usb hub zitten, dat de beschikbare stroom niet goed verdeeld kan worden. Haal daarom alle randapparatuur uit je computer, maar laat je toetsenbord zitten. Werkt je toetsenbord weer? Sluit dan 1 voor 1 jouw randapparaten aan en kijk wanneer je toetsenbord weer uitvalt om te zien bij welke hoeveelheid apparaten de stroomverdeling niet meer optimaal is.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.110 beoordelingen