The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laszlo

Hoe meld je je aan voor de garantie upgrade van Brother?

Heeft jouw Brother printer de promotie waarmee je een garantie update krijgt? Dan houdt dat in dat je de garantie voor 1 jaar upgradet wanneer je de printer registreert. Hoe je dit doet, leggen wij hieronder in 5 stappen uit.

Garantie aanmelden

De garantie upgrade voor de Brother printer krijg je via de officiële promotiepagina van Brother. Meld je aan met jouw Brother account en volg deze stappen, zodat jij de upgrade krijgt:

  1. Meld je aan op de promotiepagina.
  2. Klik via de hoofdpagina op ‘Productregistratie’.
  3. Zoek de sticker met het serienummer op en vul dit nummer in.
  4. Bekijk de aankoopdatum op je factuur en vul dit in.
  5. Controleer in de mail of de garantie upgrade is gelukt.

Stap 1: ga naar de promotiepagina

Brother promotiepagina

Op de promotiepagina van Brother regel jij de upgrade. Je komt hierbij direct bij een inlogscherm, waarbij jij je aanmeldt met je Brother account. Heb je deze nog niet? Klik dan onderaan bij ‘U heeft nog geen account?’ op account aanmaken. Hierna volgt een nieuw venster waarin jij je account aanmaakt. Heb je alles goed ingevuld en de algemene voorwaarden geaccepteerd? Verifieer jouw Brother account dan via de link in jouw e-mailbox.

Stap 2: aanmelden

Brother aanmelden

Na het verifiëren meld je je aan met de door jou gekozen inloggegevens. Daarna kom je op de homepagina van Brother. Ga met de muis naar boven op het pictogram van jouw account. Vervolgens staat er onderin ‘Productregistratie’, daar klik je op.

Stap 3: serienummer

Brother printer serienummer

De eerste stap van het registratie proces is het invullen van het serienummer. In de tekst staat waar je het nummer vindt en uit hoeveel getallen dit bestaat. In de afbeelding naast het tekstvak zie je dat het om de laatste 9 cijfers van het nummer gaat. Vul deze in en klik vervolgens op ‘Zoek product’.

Stap 4: aankoopdatum

Brother printer aankoopdatum

Na het invullen van het serienummer, herkent Brother direct om welke printer het gaat. Dit zie je dan ook in het scherm bij de productgegevens. Bij dit venster vul je de aankoopdatum in. Dit is de datum waarop je de printer online of in de winkel kocht. Daarna klik je op ‘Bevestig’.

Stap 5: afronden

Brother printer registratie afronden

Na deze stap kom je in een volgend scherm en daar staat in het groen: ‘Uw product is succesvol geregistreerd’. Daarna ontvang je op jouw mail nog een bevestiging per e-mail. Hierin staat het serienummer en het bijbehorende model van de printer. Bewaar deze bevestiging goed. Nu profiteer je van de gratis garantie upgrade.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.771 beoordelingen