The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Aan de slag met je Brother printer

Je hebt een Brother printer gekocht en wilt hem het liefst zo snel mogelijk gebruiken. Wij leggen je uit hoe je de printer installeert en hoe je hem verbindt met je smartphone of tablet. Ook vertellen we wat je moet doen als er een foutcode optreedt.

Het installeren van je printer en cartridges/toners

Printer installeren

Ben je van plan om de Brother printer met je computer of laptop te installeren? Wij leggen je in 2 adviesartikelen uit hoe je dat doet. Het ene artikel is voor het installeren van een inkjetprinter en het andere artikel is voor een laserprinter. Sommige Brother modellen hebben een promotie voor een garantie upgrade. Hoe je deze upgrade krijgt, leggen we je graag uit.

Je printer installeren met een smartphone of tablet

Printer smartphone installatie

Installeer je de printer liever met je smartphone of tablet? Dat kan bij de meeste modellen! We vertellen hoe je dit in een paar stappen doet. Ook vertellen we je hoe je de Brother iPrint_Scan app installeert en gebruikt.

Help, mijn printer werkt niet!

Printer problemen

Geeft je printer een foutcode aan of blijft je papier hangen? Wij vertellen je hoe je zo'n storing oplost, zodat je snel weer verder print.

Foto's printen, hoe doe ik dat?

Printer foto's printen

Bij het printen van foto's komt heel wat kijken. Je hebt het juiste papier nodig, de juiste kleur cartridges en je moet weten hoe je randloos afdrukt. Wij leggen je uit waar je op let bij het afdrukken van foto's.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.771 beoordelingen