The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over printers

Je wilt een printer kopen en vraagt je af welk model het beste bij jou past. In grote lijnen bestaan er 2 soorten printers: Printers voor thuis en printers voor kantoor. Binnen die groepen heb je veel opties. Wil je bijvoorbeeld foto's printen, razendsnel afdrukken of let je juist op verbruik? Wij maken je wegwijs in de wereld van printers.

Hoe kies ik een printer?

Printers lijken op het eerste oog veel op elkaar. Het voornaamste verschil zit hem in afdruktechnologie en functionaliteiten. Er zijn inkjet printers, laser printers, all-in-one printers, noem maar op. In de volgende artikelen leggen wij de verschillen uit tussen deze printers.

Verschillende printer series per merk

Elk merk richt zich met haar printers op een andere groep mensen. Zo maken Canon en Epson vooral printers voor thuis en maken Brother en Samsung uitsluitend printers bedoeld voor op kantoor. HP heeft een groot aanbod voor beide doelgroepen. Deze merken verdelen hun printers in series. Wij helpen je een serie kiezen die bij jou past.

Ik wil een printer voor thuis

Een printer voor thuis is een compacte alleskunner. Veel mensen hebben namelijk geen ruimte voor een aparte scanner, apart kopieerapparaat en een fotoprinter naast hun gebruikelijke printer. Wij helpen je met het kiezen van de juiste thuisprinter.

Ik wil een printer voor kantoor

Een kantoorprinter moet snel zijn, goedkoop afdrukken en je moet met veel mensen tegelijk kunnen printen. Een groot deel van de kantoorprinters zijn daarom laserprinters. Welke printer heb je nodig om je afdeling van printjes te voorzien? Wij leggen het je uit.

Ik wil foto's printen

Je wilt je eigen foto's printen, maar je hebt geen idee wat voor printer je daarvoor nodig hebt. Kies je voor een volwaardige fotoprinter of een compacte pocket printer? Wij helpen je kiezen.

Ik wil voordelig printen

Printen hoeft niet duur te zijn, wanneer je voor een zuinige printer kiest. Goedkope manieren om te printen zijn bijvoorbeeld HP Instant Ink en Epson Ecotank. In deze artikelen leggen wij uit wat dit betekent.

Hoe installeer ik mijn printer?

Heb je al een printer, maar moet je deze nog installeren? Wij leggen je van A tot Z uit hoe je de printer voorbereidt, hoe je hem met het netwerk verbindt en welke printerdrivers je nodig hebt.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.981 beoordelingen