The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over printers

Je wilt een printer kopen en vraagt je af welk model het beste bij jou past. In grote lijnen bestaan er 2 soorten printers: printers voor thuis en printers voor kantoor. Binnen die groepen heb je veel opties. Wil je bijvoorbeeld foto's printen, razendsnel afdrukken of let je juist op de verbruikskosten? Wij maken je wegwijs in de wereld van printers.

Algemeen advies

Printer advies

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een printer? Of wil je printers vergelijken? Hier vind je ons algemene advies. Zo kies je de printer die bij jou past.

Ik wil een printer voor thuis

Printer thuis

Een printer voor thuis is een compacte alleskunner. Veel mensen hebben namelijk geen ruimte voor een aparte scanner, apart kopieerapparaat en een fotoprinter naast hun gebruikelijke printer. Wij helpen je met het kiezen van de juiste thuisprinter.

Ik wil een printer voor kantoor

Printer kantoor

Een kantoorprinter moet snel zijn, goedkoop afdrukken en je moet met veel mensen tegelijk printen. Een groot deel van de kantoorprinters bestaat daarom uit laserprinters. Welke printer heb je nodig om je afdeling van printjes te voorzien? Wij leggen het je uit.

Ik wil foto's printen

Foto's printen

Je wilt je eigen foto's printen, maar je hebt geen idee wat voor printer je daarvoor nodig hebt. Kies je voor een volwaardige fotoprinter of een compacte pocket printer? Wij helpen je kiezen.

Ik wil voordelig printen

Voordelig printen

Printen hoeft niet duur te zijn, wanneer je voor een zuinige printer kiest. Goedkope manieren om te printen zijn bijvoorbeeld maandelijkse inktabonnementen en printers met inktreservoirs. In deze artikelen leggen wij uit wat dit betekent.

Vergelijkingen per merk

Vergelijken per merk

Je wilt een HP of Canon printer kopen, maar weet niet welke serie bij jou past? Wij vergelijken de verschillende series per merk zodat je de juiste keuze maakt. Er kan namelijk best een groot verschil zitten in printer series.

Specialistenreviews

Specialistenreviews

Op zoek naar een printer, maar weet je niet welke en wilt graag meer informatie over de werking? Lees de specialistenreviews van onze specialisten.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.972 beoordelingen