The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Laszlo

Wat is Epson ReadyPrint?

Hoe vervelend is het als je een document nodig hebt en je print vervaagde kleuren heeft? Op de belangrijkste momenten is de inkt op. Epson heeft hier de oplossing voor. Met ReadyPrint kies jij één van de 3 printplannen uit, zodat je nooit meer zonder inkt zit. We leggen je in dit artikel graag meer uit over ReadyPrint en de printplannen.

Wat is Epson ReadyPrint?

Met Epson ReadyPrint kies jij het printplan dat het best bij jouw gebruik past. Zo druk je met ReadyPrint documenten af zonder dat je je nog zorgen maakt over de kosten en het inktniveau. Het bedrag dat je per maand betaalt, is afhankelijk van het aantal pagina’s dat je als abonnement neemt. Ga je over het aantal pagina’s heen? Dan betaal je per pagina een extra bedrag. Hoeveel dat is, is afhankelijk van het printplan dat je kiest.

Om gebruik te maken van ReadyPrint heb je 4 dingen nodig:

 1. Een Epson ReadyPrint geschikte printer
 2. Een internetverbinding
 3. Een betaalpas
 4. Een Epson account

Wat zijn de voordelen?

ReadyPrint voordelen

Met Epson ReadyPrint heb je geen inktstress, verkeerde cartridges en te hoge kosten meer. De printplannen maken het printen eenvoudiger. Dit zijn de 6 voordelen op een rij:

 1. Je bespaart tot 90% (afhankelijk van het printplan) aan printkosten.
 2. Je schaft zelf geen inkt meer aan.
 3. Je weet dat er altijd genoeg inkt is.
 4. Je kiest zelf het printplan dat bij jouw behoeften past.
 5. Verzendkosten en recycling zijn bij het printplan inbegrepen.
 6. De originele Epson inkt geeft een hoogwaardige printkwaliteit.

Welke printplannen zijn er?

ReadyPrint EcoTank

ReadyPrint EcoTank: veel printen

Dit printplan heeft 2 opties: kleur of zwart. Bij ReadyPrint EcoTank zijn zowel de printer als de inkt inbegrepen. Je neemt niet-geprinte pagina’s maximaal 2 maanden mee. Voor elke extra pagina buiten het printplan om betaal je € 0,03. De printplannen en kosten zijn:

 • 300 pagina’s per maand: € 6,99 (zwart) en € 7,99 (kleur)
 • 500 pagina’s per maand: € 8,99 (zwart) en € 9,99 (kleur)
 • Onbeperkt per maand: € 10,99 (zwart) en € 14,99 (kleur)

Let op: Coolblue verkoopt momenteel geen EcoTank printers met printplannen.

ReadyPrint Flex

ReadyPrint Flex: flexibel printen

Epson Expression Home en Epson WorkForce printers ondersteunen ReadyPrint Flex printplannen. De printplannen zijn per maand te wijzigen . Je neemt niet-geprinte pagina’s hooguit 2 maanden mee en per extra pagina buiten het printplan om betaal je € 0,10. De printplannen en kosten zijn:

 • 30 pagina’s per maand: € 1,99
 • 50 pagina’s per maand: € 2,99
 • 100 pagina’s per maand: € 4,99
ReadyPrint Go

ReadyPrint Go: geen vaste kosten

Met ReadyPrint Go betaal je naar gebruik. Je hebt de flexibiliteit om te printen zonder de geplande betalingen. Net als bij de andere printplannen maak je je geen zorgen om de inkt. Je krijgt een waarschuwing wanneer de inkt bijna op is. Wanneer je geen inkt nodig hebt, pauzeer je de automatische verzending. Hierdoor heb je zelf in de hand wanneer je voor nieuwe inkt betaalt.

Hoe meld je je aan?

Plan kiezen

Stap 1: kies je plan

Op de website van Epson ReadyPrint staan de 3 printplannen waaruit je kiest. Je begint met de keuze of je een EcoTank, Flex of Go printplan neemt.

Online registreren

Stap 2: registreer je online

Je kiest het abonnement met het aantal pagina’s. In dit venster staat ook welke Epson printers geschikt zijn. Daarna vul je alle persoonlijke gegevens in, gevolgd door de betaling en als laatst bevestig je alle gegevens.

Aan de slag

Stap 3: aan de slag

Je krijgt de producten van Epson opgestuurd, zodat je aan de slag gaat. Installeer de cartridges en de software om ReadyPrint te activeren. Daarna staat alle informatie op je Epson account. Je krijgt automatisch nieuwe inkt thuisbezorgd wanneer dat nodig is.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.882 beoordelingen