The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Steven

Wat zijn de verschillen tussen de Canon printers?

Je bent op zoek naar een Canon printer, maar twijfelt welke printer serie het beste bij je past. Printers van canon variëren namelijk van eenvoudige thuisprinter tot complexe fotoprinters. In grote lijnen zijn Canon PIXMA's bedoeld voor thuis en zijn de i-SENSYS en MAXIFY printers bedoeld voor kantoor. Wij leggen je uit wat de verdere verschillen zijn tussen deze series.

De verschillen tussen de 3 modellen

Locatie Type Snelheid Grootte
PIXMA Thuis Inkjet 11 ppm Klein tot medium
MAXIFY Klein kantoor Inkjet 24 ppm Medium
i-SENSYS Groot kantoor Laser 23 ppm Medium tot groot

Canon PIXMA

Canon PIXMA

Canon PIXMA printers zijn inkjet printers, ontworpen voor thuisgebruik. Deze serie bestaat voornamelijk uit all-in-one alleskunners. Printen, scannen en kopiëren is geen enkel probleem. Daarnaast delen deze printers nog een eigenschap: Ze zijn goed in het printen van foto's. Door de hoge resolutie en meerdere kleuren cartridges print je moeiteloos al je vakantiefoto's. PIXMA printer staan bekend om een modern en compact design, waardoor ze niet in de weg staan op je bureau of in een kastje.

Canon MAXIFY

Canon MAXIFY

Canon MAXIFY printers zijn ook inkjet printers, maar dan ontworpen voor kantoor. Dit uit zich in een veel hogere afdruksnelheid, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op een printje. Hiermee maak je kleurenafdrukken in een hoog tempo. MAXIFY printers zijn voorzien van een automatische documentinvoer. Voer een stapel documenten in en de printer scant of kopieert ze achter elkaar door. Voor het printen van foto's is een MAXIFY minder geschikt.

Canon i-SENSYS

Canon i-Sensys

Een Canon i-SENSYS printer is een laserprinter. Het voordeel van een laserprinter is dat deze toner gebruikt, wat stukken voordeliger is dan inkt en je hoeft het minder vaak bij te vullen. Een i-SENSYS printer heeft een hoge gemiddelde afdruksnelheid van 23 pagina's per minuut. Een aantal modellen hebben een automatische documentinvoer. Daartegenover staat dat deze printers een stuk groter zijn dan de andere printers. Hierdoor zijn ze vooral geschikt voor middelgroot en groot kantoor.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.319 beoordelingen