The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Zo reset je jouw Harman Kardon Citation speaker

Tof! Jij hebt een Harman Kardon Citation speaker. Nu wil je de speaker gebruiken, maar er komt geen geluid uit de speaker of hij loopt vast. Daarom wil je de speaker opnieuw installeren en daar is een reset voor nodig. Ik leg je in dit artikel graag uit hoe je verschillende Citation speakers reset.

Citation One en Citation 100

Onderkant speaker

Aan de onderkant van de Citation One bevindt zich de reset knop. De tekst 'reset' staat hier ook bij. Druk op deze knop en houd dit knopje 5 seconden ingedrukt om de speaker te resetten. Na de reset wordt de speaker automatisch uitgeschakeld en opnieuw opgestart.

Citation 300 en 500

Onderkant Citation

Aan de onderzijde van de speaker, naast de power en de service 2 knop, vind je de reset knop op de Citation 300 en 500 speaker. Houd dit knopje 5 seconden ingedrukt. Hierna schakelt de speaker automatisch uit en start hij opnieuw op.

Citation Bar

Citation Bar

De Citation Bar reset je via het touchscreen en de reset knop. Druk op opties in het touch screen en ga naar 'factory reset'. Druk vervolgens de reset knop 5 seconden lang in. Je vindt deze knop aan de achterzijde van de bar tussen de ethernet poort en de optische ingang. Na de 5 seconden laat je de knop los. De soundbar herstart zichzelf nu en alle instellingen zijn gewist.

Citation Surround Set

Citation Surround set

De Citation Surround Set reset je eenvoudig door de knop aan de achterkant van de speaker 5 seconden ingedrukt te houden. Hierna herstart de speaker uit zichzelf.

Citation Sub

Citation Sub

Naast de LED indicator aan de achterzijde van de subwoofer, bevindt zich de reset knop van de Citation Sub. Je houdt de knop 5 seconden ingedrukt waarna de subwoofer zichzelf uitschakelt en vervolgens weer inschakelt. Alle instellingen zijn nu gewist.

Citation MultiBeam 700

Multibeam reset knop

Op de achterkant van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700, vind je naast alle poorten een klein knopje waarbij staat 'reset'. Houd deze knop ruim 5 seconden ingedrukt en de soundbar start zichzelf opnieuw op. Alle instellingen worden hiermee gewist.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.750 beoordelingen