The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Jorn

Hoe sluit je de Samsung One Connect Box aan?

Sommige Samsung QLED televisies voorzie je van stroom en verbind je met je randapparatuur via de One Connect Box. Dankzij dit kastje loopt er maar één kabel van de tv en ziet je opstelling er net en minimalistisch uit. Heb je net je televisie uitgepakt en wil je je randapparatuur aansluiten? In deze 4 stappen helpen wij je de One Connect Box aan te sluiten.

Aan de slag met de One Connect Box

Samsung One Connect Box

Wanneer je de One Connect Box aansluit op je tv, heb je maar één kabel nodig. Daarom duurt het aansluiten van het kastje niet lang. Met deze 4 stappen maak je je One Connect Box snel klaar voor gebruik.

  • Stap 1: vind de One Connect aansluiting op je tv
  • Stap 2: sluit de One Connect kabel aan op de box en de tv
  • Stap 3: voorzie de One Connect Box van netstroom
  • Stap 4: verbind je randapparatuur met de One Connect Box

Stap 1: vind de One Connect aansluiting op je tv

One Connect aansluiting tv

Een televisie die je verbindt met de One Connect Box, heeft meestal maar één aansluiting op de achterkant van het scherm. Zo vind je gemakkelijk waar je de kabel in de tv steekt. Sommige kleinere televisies met de One Connect Box, zoals de 32 inch The Frame, hebben ook een aansluiting voor een coax kabel. De ingang voor de One Connect kabel herken je gemakkelijk aan de langwerpige vorm. Meestal vind je er ook de tekst 'One Connect'.

Stap 2: sluit de One Connect kabel aan op de box en de tv

Sluit de One Connect kabel aan op de juiste ingang van je tv. Het andere uiteinde van de kabel sluit je aan op de One Connect Box zelf. De One Connect aansluiting ziet er hier hetzelfde uit als die van de tv. Je vindt de ingang rechts van hdmi aansluitingen. Boven de ingang staat: One Connect.

Stap 3: voorzie de One Connect Box van netstroom

One Connect Box stroom

Heb je de One Connect Box aangesloten op je televisie? Vervolgens verbind je het kastje met het het stroomnet. De meegeleverde voedingskabel sluit je aan op de One Connect Box bij de aansluiting met het golfje erboven. Het uiteinde met de stekker steek je in het stopcontact.

Stap 4: verbind je randapparatuur met de One Connect Box

One Connect Box randapparatuur

Nu zijn je One Connect Box en je televisie klaar voor gebruik en sluit je eenvoudig je randapparatuur aan. Gebruik de hdmi ingangen voor je spelcomputer, mediaspeler, Blu-ray speler, decoder of soundbar. Heeft je soundbar alleen een optische aansluiting? Dan verbind je deze met de Digital Audio Out aansluiting met een Toslink kabel. Wanneer je met een CI+ module tv kijkt, schuif je deze in de Common Interface aansluiting en sluit je je coax kabel aan op de Ant In aansluiting.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.232 beoordelingen