The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

Hoe verwijder je accounts van je Apple iPhone?

Ga jij jouw iPhone opsturen voor reparatie of verkopen? Dan wil je natuurlijk dat je persoonlijke gegevens veilig zijn. Daarom zet je 'Zoek mijn iPhone' uit en zet je jouw iPhone terug naar fabrieksinstellingen voordat je jouw toestel uit handen geeft. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Accounts van je Apple iPhone verwijderen

Accounts verwijderen

Om accounts van jouw iPhone te verwijderen, volg je een aantal stappen.

  1. Maak een iCloud-reservekopie
  2. Zet 'Zoek mijn iPhone' uit
  3. Zet je iPhone terug naar fabrieksinstellingen

Stap 1: maak een iCloud-reservekopie

Als je accounts verwijdert, gaan je gegevens verloren. Maak daarom altijd voor de zekerheid een iCloud-reservekopie.

  1. Navigeer naar 'Instellingen', tik op je naam en kies 'iCloud'.
  2. Scrol naar beneden en tik op 'iCloud-reservekopie'.
  3. Hier kies je 'Maak nu reservekopie'. Onderaan zie je de datum en tijd van je laatste reservekopie. Zo weet je dat hij gelukt is.

Stap 2: zet 'Zoek mijn iPhone' uit

Als 'Zoek mijn iPhone' aan staat, kunnen reparateurs niet aan de slag met de reparatie van jouw iPhone. Daarom is het belangrijk dat je dit in een paar stappen uitschakelt.

  1. Navigeer naar 'Instellingen' en tik op je naam.
  2. Kies hier 'Zoek mijn'.
  3. Bovenaan staat 'Zoek mijn iPhone'. Tik daarop.
  4. Schakel 'Zoek mijn iPhone' uit.
  5. Nu voer je het het wachtwoord van je Apple ID in en tik je vervolgens rechtsboven op 'Schakel uit.'

Stap 3: zet je iPhone terug naar fabrieksinstellingen

Om alle persoonlijke gegevens van je iPhone te verwijderen, reset je jouw iPhone. Daarvoor volg je de onderstaande stappen.

  1. Navigeer naar 'Instellingen' en tik op 'Algemeen'.
  2. Scrol naar beneden en kies 'Stel opnieuw in'.
  3. Hier tik je op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  4. Is je iCloud-reservekopie gelukt? Dan kies je hier voor 'Wis nu'.
  5. Vul de toegangscode van je iPhone in en tik op 'Gereed'. Al jouw gegevens worden nu verwijderd en de iPhone wordt teruggezet naar fabrieksinstellingen.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.295 beoordelingen