The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

Hoe stel ik de LG Spelmodus in?

Speel je snelle games als FIFA, Mario Kart of Call of Duty op je LG tv? Dan is de Spelmodus, ook wel Game Mode genoemd, een handige functie. Hiermee reageert het spel sneller op de knoppen die je indrukt. In dit artikel lees je hoe je de Spelmodus inschakelt.

Waarom zou je de LG Spelmodus inschakelen?

Een tv gebruikt diverse technieken die de beeldkwaliteit verbeteren. Het nadeel is dat de tv tijd nodig heeft om deze technieken te verwerken. Hierdoor ontstaat er een kleine vertraging tussen de tv en spelcomputer. Deze vertraging heet input lag. Het gaat om milliseconden, maar tijdens het gamen bepalen die soms het verschil tussen winnen of verliezen. Met de Spelmodus zet je de meeste beeldtechnieken uit. Op deze manier reageert het spel extra snel wanneer je een knop indrukt.

Stap 1: druk op de Instellingen knop

LG instellingen knop

Je herkent de knop aan het icoon dat op een tandwiel lijkt.

Stap 2: ga naar de Beeldmodus

Beeldmodus LG

Aan de rechterkant van het scherm zie je een rij met opties. Ga met de pijltjestoets naar de bovenste optie. Deze heet Beeldmodus.

Stap 3: selecteer Spelmodus

LG Spelmodus

De Beeldmodus staat momenteel op Standaard. Ga met de pijltjestoets naar rechts tot je Spel ziet. Druk vervolgens op de OK knop van je afstandsbediening. Als je de Spelmodus weer uit wilt zetten, dan selecteer je een andere modus.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.849 beoordelingen